Μπέιλ: «Αποχωρούμε περήφανοι...»

Μπέιλ: «Αποχωρούμε περήφανοι...»

Κώστας Ζάλιαρης
Μπέιλ: «Αποχωρούμε περήφανοι...»

bet365

Η περηφάνια είναι τόση που δεν αφήνει την πίκρα να νικήσει... Οι Ουαλοί αποχωρούν από τη Γαλλία και το Euro 2016 γνωρίζοντας πως πέτυχαν πολλά, όπως ανέφερε ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν, στην πρώτη συμμετοχή της σε μεγάλη διοργάνωση έπειτα από 58 χρόνια, έφτασε με το σπαθί της στα ημιτελικά του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου όμως αποκλείστηκε από τους Πορτογάλους με το τελικό 2-0.

«Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά ταυτόχρονα περήφανοι για όσα καταφέραμε. Ξέρουμε καλά ότι έχουμε πετύχει πολλά και πρέπει να είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας. Παίξαμε με πάθος και υπερηφάνεια καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Οι οπαδοί μας είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Με διαφορά από τους δεύτερους. Μακάρι να τα είχαμε καταφέρει να φτάσουμε μέχρι το τέλος για εκείνους... Θα ήθελα να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήρθαν να μας στηρίξουν και ήξεραν πως να φερθούν σωστά κατά την παραμονή τους εδώ» ήταν τα λόγια του περίλυπου, Γκάρεθ Μπέιλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα