Κοντά σε Μαμπουλού ο ΠΑΣ Γιάννινα (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Κοντά σε Μαμπουλού ο ΠΑΣ Γιάννινα (vid)

bet365

Κοντά στην απόκτηση του 26χρονου Γάλλου επιθετικού της Μπαστιά, Κριστοφέρ Μαμπουλού, βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην επόμενη μεταγραφή του για το φετινό καλοκαίρι φαίνεται πως θα προχωρήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Κριστοφέρ Μαμπουλού, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Μπαστιά.

Ο λόγος για τον 26χρονο Γάλλο επιθετικό που το 2011 υπέστη καρδιακή προσβολή και αναγκάστηκε να σταματήσει προσωρινά το ποδόσφαιρο. Βέβαια, κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ήταν λάθος η ιατρική διάγνωση.

Στον ΠΑΣ για να είναι απολύτως σίγουροι απευθύνθηκαν τόσο στον γιατρό της Μπαστιά όσο και σε αυτόν της Σατορού, την προηγούμενη ομάδα του, και πήραν τις διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα και προχώρησαν στη μεταγραφή.

Μία σπουδαία μεταγραφή για έναν παίκτη, ο οποίος έπαιζε στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας με highlight του το γκολ που είχε πετύχει στο 3-3 κόντρα στη Μαρσέιγ του Μαρτσέλο Μπιέλσα.

Το who is who

Ο Κριστοφέρ Μαμπουλού γεννήθηκε στο Μοντεφερμέιγ, που είναι προάστιο του Παρισιού, όμως έχει καταγωγή από τον Κονγκό, έχει ύψος 1,85μ. και αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά και ως εξτρέμ και δεκάρι. Αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Σατουρού και το 2010 κέρδισε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Όμως, ένα πρόβλημα στην καρδιά τον άφησε εκτός για δύο χρόνια από το 2011 μέχρι και το 2013. Αφού επανήλθε στη δράση, έπαιξε ξανά στη Σατορού, ενώ το 2014 πήρε μεταγραφή για την Μπαστιά. Συνολικά έχει μετρήσει 29 ματς, 3 γκολ και 1 ασίστ στο Σαμπιονά, 48 συμμετοχές, 10 τέρματα και 3 ασίστ στη Ligue 2, 4 εμφανίσεις στο Λιγκ Καπ Γαλλίας και άλλες 2 στο Κύπελλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα