Εκκαθαριστές οι Παπουτσάκης, Δασκαλάκης στον Εργοτέλη

Εκκαθαριστές οι Παπουτσάκης, Δασκαλάκης στον Εργοτέλη

ΠΑΕ και ΓΣ Εργοτέλης τα βρήκαν για την εκκαθάριση και συμφώνησαν να οριστούν εκκαθαριστές οι Δημήτρης Παπουτσάκης, Γιάννης Δασκαλάκης.

Εκκαθαριστές οι Παπουτσάκης, Δασκαλάκης στον Εργοτέλη

Αίσιο τέλος είχε η διαμάχη των ΠΑΕ και ΓΣ Εργοτέλης για την εκκαθάριση της πρώτης. Αφού ήρθε η δικαίωση του Ερασιτέχνη, η ΠΑΕ έκανε πίσω και οι δύο πλευρές τα βρήκαν στη μεταξύ τους συνάντηση, όσον αφορά το εν λόγω θέμα. Μάλιστα, συμφώνησαν να οριστούν εκκαθαριστές οι Δημήτρης Παπουτσάκης και Γιάννης Δασκαλάκης, όπως ενημέρωσε ο σύλλογος του Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Πραγματοποιήθηκε χτες συνάντηση του Προέδρου του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργου Βρέντζου, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Εργοτέλης, Δημήτρη Παπουτσάκη, παρουσία των νομικών συμβούλων των δύο πλευρών, με θέμα την εκκαθάριση της ΠΑΕ μετά την απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης για λύση και θέση της εταιρείας σε εκκαθάριση.

Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, αποφασίστηκε η από κοινού προσπάθεια για την άμεση έναρξη και κατά το δυνατόν σύντομη ολοκλήρωση της εκκαθάρισης της ΠΑΕ. Συμφωνήθηκε δε να οριστούν εκκαθαριστές οι Δημήτρης Παπουτσάκης και Γιάννης Δασκαλάκης. Η συμφωνία αναμένεται να επισημοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών, κατόπιν επαφών των νομικών επιτελείων των δύο πλευρών.

Ο ΓΣ Εργοτέλης εκφράζει την ικανοποίηση του για την αλλαγή στάσης της Οικογένειας Παπουτσάκη κι ελπίζει ότι είναι ειλικρινής κι αμετάκλητη. Χαιρόμαστε που, έστω και καθυστερημένα κι αναγκαστικά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ φαίνεται να κατάλαβε όχι μόνο ότι η λύση κι εκκαθάριση της εταιρείας είναι η μοναδική νόμιμη οδός, αλλά κι ότι η πλήρης συνεργασία με τον ΓΣ αποτελεί μονόδρομο για το σεβασμό της μνήμης του Απόστολου Παπουτσάκη και της πολύ μεγάλης προσφοράς του στον Εργοτέλη.

Best of internet