«Αύριο από ιατρικά ο Λεάλι για τον Ολυμπιακό» (pic)

«Αύριο από ιατρικά ο Λεάλι για τον Ολυμπιακό» (pic)

«Αύριο από ιατρικά ο Λεάλι για τον Ολυμπιακό» (pic)

bet365

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο υποστηρίζει ότι Ολυμπιακός και Γιουβέντους συμφώνησαν για το Νίκολα Λεάλι, με τον παίκτη να έρχεται απόψε στην Αθήνα για να περάσει ιατρικά.

Στο δρόμο για την Αθήνα είναι ο Νίκολα Λεάλι, σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ενώ στην γειτονική χώρα λέγεται ότι έρχεται απόψε (20:30) στην Ελλάδα.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας αναμένεται να περάσει αύριο από ιατρικά, ώστε να βάλει στη συνέχεια την υπογραφή του στο δανεισμό του στους πρωταθλητές Ελλάδας, μιας και η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών φέρεται ότι έχει ήδη επιτευχθεί.

Ο Λεάλι ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπρέσια και το 2012 τον έκανε δικό της η Γιουβέντους.

Λαντσιάνο, Σέτσια, Τσεζένα και Φροζινόνε είναι οι ομάδες που έπαιξε δανεικός και πλέον καλείται να περάσει τα ιταλικά σύνορα για χάρη των πρωταθλητών Ελλάδας.

Πρέπει να τονίσουμε ότι ο νεαρός έχει περάσει από όλα τα κλιμάκια της εθνικής του ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα