Και… σεφ στο De Bildeberg με τον ΠΑΟΚ

Και… σεφ στο De Bildeberg με τον ΠΑΟΚ

Και… σεφ στο De Bildeberg με τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ, φέτος, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, φροντίζει δε και για τη καλή ποιότητα φαγητού των ποδοσφαιριστών του. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Η οργάνωση του ΠΑΟΚ σε θέματα που δεν αφορούν καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά είναι το ίδιο σοβαρά και απαραίτητα στη λειτουργία και την καθημερινότητα μιας ομάδας, προχωράει σε πολλά επίπεδα. Εκτός από το κομμάτι της εκγύμνασης, όπου έχουν γίνει σημαντικές προσθήκες, η διοίκηση φρόντισε να εμπλουτίσει το τιμ της αποστολής στην Ολλανδία και με την παρουσία της Αλεξάνδρας Ξένου, σεφ του ομίλου Grecotel.

Η κ. Ξένου, έχει μεγάλη εμπειρία στο συγκεκριμένο κομμάτι, αφού είναι η σεφ και της εθνικής ομάδας, όποτε πάει στο εξωτερικό για προετοιμασία ή άλλες μεγάλες διοργανώσεις, έχει αναλάβει το φαγητό των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, που λόγω της προπέρσινης εμπειρίας του στο De Bildeberg, είναι ολίγον τι νερόβραστο…

Το καθημερινό μενού φτιάχνει άλλη μια γυναίκα που ακολούθησε και βρίσκεται με την αποστολή στην Ολλανδία, η διατροφολόγος της ομάδας, Ιωάννα Πασπαλά, ενώ η. Ξένου έχει αναλάβει να οργανώσει την κουζίνα του ξενοδοχείου, να προμηθεύεται τα υλικά και να μαγειρεύει αποκλειστικά για την αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα