Σερ Άλεξ: «Ο Ζοσέ έκανε λάθος που γύρισε στην Τσέλσι»

Κώστας Ζάλιαρης
Σερ Άλεξ: «Ο Ζοσέ έκανε λάθος που γύρισε στην Τσέλσι»

bet365

Αφού πρώτα εξέφρασε την αισιοδοξία του για την παρουσία του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τόνισε πως ο Πορτογάλος είχε κάνει λάθος με το come-back στην Τσέλσι...

Ο Βρετανός πολυνίκης θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βλέποντας πλέον τον Μουρίνιο στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», μίλησε ανοιχτά για την επιλογή που είχε κάνει ο «special one» το 2013 να επιστρέψει στην Τσέλσι και το χαρακτήρισε μέγα λάθος.

Όσον αφορά, όμως, το νέο κεφάλαιο που άνοιξε με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Μάντσεστερ, ο Σερ Άλεξ έκανε λόγο για ιδανική εξέλιξη και εξέφρασε την πίστη του για τη δουλειά που θα κάνει ο Πορτογάλος.

«Νομίζω πως θα υπάρξει αξιοσημείωτη πρόοδος της ομάδας στο αγωνιστικό κομμάτι. Πιστεύω πως ο Ζοσέ είχε κάνει λάθος όταν επέστρεψε στην Τσέλσι. Πάντοτε όταν επιστρέφεις κάπου για δεύτερη φορά είναι κάτι πολύ δύσκολο. Έχει κατακτήσει τίτλους σε κάθε ομάδα που έχει βρεθεί κι έχει πάρει δύο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μπορείς ν' αδιαφορήσεις για τα όσα έχει πετύχει και δεν γίνεται να μην τα αναγνωρίζεις όλα αυτά. Νομίζω πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο ιδανικός σύλλογος για εκείνον».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα