Δεν άρεσε ο αποκλεισμός σε Γιαννιώτα

Δεν άρεσε ο αποκλεισμός σε Γιαννιώτα

Δεν άρεσε ο αποκλεισμός σε Γιαννιώτα

bet365

Δεν εξέλαβε καθόλου θετικά, όπως αναμενόταν, την απόφαση του Βίκτορ Σάντσεθ για τον αποκλεισμό του ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Ο διεθνής εξτρέμ δυσαρεστήθηκε από αυτήν την επιλογή του Ισπανού τεχνικού καθώς περίμενε πως θα είχε άλλη εξέλιξη φέτος στον Ολυμπιακό. Ο Γιάννης Γιαννιώτας βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν του μεταφέρθηκε πως κόβεται. Η απογοήτευση αλλά και η πικρία έκαναν την εμφάνισή τους για τον παίκτη, που και πέρυσι είχε ξεκινήσει με όνειρα, φιλοδοξίες και περγαμηνές και πάλι δεν αγωνίστηκε στο Λιμάνι.

Λογικά και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δύσκολα θα έχει άλλη ευκαιρία στον Ολυμπιακό ο Γιαννιώτας που πάντως βάσει της εικόνας του στο α' στάδιο της προετοιμασίας (προπονητικά και αγωνιστικά) δεν ήταν για να μείνει εκτός. Οι επιλογές όμως, η ποδοσφαιρική κρίση και οι αποφάσεις ανήκουν πάντα στον προπονητή, που προφανώς είδε κάτι άλλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα