«Πόλεμος» στο πρώτο μίνι τουρνουά! (vids)

«Πόλεμος» στο πρώτο μίνι τουρνουά! (vids)

«Πόλεμος» στο πρώτο μίνι τουρνουά! (vids)

bet365

Τρεις ομάδες, απίστευτες μάχες, πολλά γκολ, απίθανες ιαχές, στο Κιέλτσε και στην προπόνηση της ΑΕΚ που είχε πολλή μπάλα... Ξεχώρισε ο Μπάρκας! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Η πρώτη φορά που είδαμε μίνι τουρνουά μεταξύ τριών ομάδων στο Κιέλτσε της Πολωνίας και την προετοιμασία της ΑΕΚ ήταν στη διάρκεια της σημερινής απογευματινής προπόνησης.

Πολλά γκολ, δυνατές φάσεις, απίθανες μάχες και ιαχές, πραγματικός αγωνιστικός... πόλεμος μεταξύ των κιτρινόμαυρων υπό δυνατή βροχή...

Πολλοί ξεχώρισαν αλλά ιδιαίτερα θετική ήταν η παρουσία του Μπάρκα που ήταν απίθανος σε απόδοση με σούπερ επεμβάσεις και με τη βραχνή φωνή του που ακουγόταν έως τα βουνά.

Νικητές δεν είχαμε διότι οι μπλε και οι κίτρινοι συγκέντρωσαν από δύο νίκες και στο μεταξύ τους παιχνίδι δεν αναδείχθηκε winner team.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα