Και στην πρώτη δεν τους χαρίστηκε ο Ίβιτς

Και στην πρώτη δεν τους χαρίστηκε ο Ίβιτς

Και στην πρώτη δεν τους χαρίστηκε ο Ίβιτς

bet365

Με το... καλησπέρα στην Ολλανδία, οι παίκτες του Δικέφαλου "εφτυσαν αίμα", με αρκετή ένταση στην πρώτη προπόνηση, διάρκειας μιάμισης ώρας, και τον Σέρβο προπονητή να ζητάει άμεση προσαρμογή στις συνθήκες και "συγκέντρωση στον στόχο". ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες (μαύροι, πορτοκαλί, πράσινοι) και μετά το... ζέσταμα από τον Σέρβο γυμναστή, Πέταρ Μιλκάνοβιτς, τους περίμενε μια προπόνηση με αρκετό τρέξιμο και πολύ τακτική, τομέα που θέλει πολύ να δουλέψει ο Ίβιτς στο διάστημα της παραμονής του ΠΑΟΚ στο Οστερμπεκ.

Το πρώτο γκολ την ώρα που χωρίστηκαν οι ομάδες το σημείωσε για τους πορτοκαλί ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ενώ όταν πέρασαν στο γήπεδο οι πράσινοι βρήκαν δίχτυα ο Γιώργος Τζαβέλλας και ο Εβγκεν Σάκχοφ.

Με την ομάδα των μαύρων αγωνίστηκαν οι: Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Πούγγουρας, Κρέσπο, Λέοβατς, Τζιόλης, Πελκας, Μυστακίδης και Αθανασιάδης.

Με τους πορτοκαλί έπαιξαν οι: Βελλίδης, Μαλεζάς, Χατζηϊσαίας, Κίτσιου, Τσίμιροτ, Ζάιρο, Μπίσεσβαρ, Κοροβέσης και Κουλούρης.

Με τους πράσινους αγωνίστηκαν οι: Γλύκος, Ματος, Περέιρα, Δημητριάδης, Χαρίσης, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ροντρίγκες, Σάκχοφ.

Ο Λούμπος Μίχελ δεν ταξίδεψε τη Δευτέρα μαζί με την ομάδα στην Ολλανδία, αλλά σύντομα θα βρίσκεται στο Οστερμπεκ και θα παραμείνει για να δει και τα τρία φιλικά με Κλαμπ Μπριζ, Στεάουα και Τβέντε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα