Η «πρώτη» του Πλατανιά με όνειρα και φιλοδοξίες (pics)

Η «πρώτη» του Πλατανιά με όνειρα και φιλοδοξίες (pics)

bet365

Παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Πλατανιάς, Μανώλη Μαθιουλάκη, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε ο αγιασμός και η επίσημη πρώτη του για τη νέα σεζόν.

Με την ευχή ο Πλατανιάς να πετύχει τους στόχους που θα θέσει στο νέο πρωτάθλημα και να μην υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί για τους παίκτες, δόθηκε η έναρξη του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας το οποίο περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις στο Μάλεμε, μέχρι τις 14 Ιουλίου, καθώς από την επόμενη μέρα η αποστολή θα βρεθεί στο Πράβετς της Βουλγαρίας για το δεύτερο στάδιο, όπου θα διεξαχθούν και τρία φιλικά παιχνίδια.

Πριν την έναρξη του απογευματινού προγράμματος, ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Παράσχος, ο αρχηγός Κώστας Μενδρινός και δύο από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Χρήστος Καρυπίδης και ο Γιώργος Μανούσoς εμφανίστηκαν αισιόδοξοι και σίγουροι για τη νέα χρονιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα