Από Παρασκευή στη Βέροια ο Τοράσα

Από Παρασκευή στη Βέροια ο Τοράσα

Νίκος Τσιώκος
Από Παρασκευή στη Βέροια ο Τοράσα

bet365

Από την Παρασκευή (8/7) θα μεταβεί στη Βέροια ο Αγκουστίν Τοράσα, καθώς την Πέμπτη (7/7) θα παίξει στη ρεβάνς της Παρτιζάνι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα της Βέροιας ενόψει της νέας σεζόν θα αποτελέσει ο Αγκουστίν Τοράσα. Όπως γράψαμε από την Κυριακή (3/7), η «βασίλισσα του Βορρά» ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 27χρονου Αργεντινού. Όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία, με τον μεσοεπιθετικό της Παρτιζάνι, όμως δεν είναι διαθέσιμος μέχρι και την Πέμπτη (7/7).

Ο λόγος είναι ότι για εκείνη την ημέρα έχει προγραμματιστεί η ρεβάνς των Αλβανών με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, στο οποίο θα είναι κανονικά παρών ο Τοράσα, όπως έχει ενημερώσει η Παρτιζάνι την ομάδα της Ημαθίας. Κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης θα μπορέσει να μεταβεί στη Βέροια από την Παρασκευή (8/7) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα