«Δεν ξέρω τι είδε ο Ζιλμπέρτο στον Ρέις, δεν λυπήθηκαν οι οπαδοί της Μετς»

«Δεν ξέρω τι είδε ο Ζιλμπέρτο στον Ρέις, δεν λυπήθηκαν οι οπαδοί της Μετς»

bet365

Ο Γάλλος ρεπόρτερ του RTL Radio, Ντιμιτρί Ραμελόφ μιλάει στο gazzetta.gr για τον Ρέις που ετοιμάζεται να υπογράψει στον Παναθηναϊκού. «Δεν μιλάνε με τα καλύτερα λόγια οι οπαδοί της Μετς», όπως τονίζει.

Ο 25χρονος Πορτογάλος στόπερ, Νούνο Ρέις θα αποτελέσει το τέταρτο θερινό μεταγραφικό του Παναθηναϊκού

Ο μέχρι πρότινος άσος της γαλλικής Μετς πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και ετοιμάζεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι».

Ο Γάλλος δημοσιογράφος του RTL Radio, Ντιμιτρί Ραμελόφ κατέθεσε στο gazzetta.gr την άποψη του για τον Νούνο Ρέις κάνοντας λόγο για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν θα λείεψει από τους οπαδούς της Μετς.

Ο Ραμελόφ παράλληλα αναφέρει πως το γεγονός πως αποτελεί προσωπική επιλογή του Ζιλμπέρτο Σίλβα έχει την δική του σημασία.

«Ο Νούνο Ρέις έπαιξε μόνο μία χρονιά στη Μετς. Σε όλη τη σεζόν είχε συνολικά 30 συμμετοχές με τους «Γκρενά», οι οποίοι αγωνίζονταν στη Ligue 2.

Αρχικά αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός και στη συνέχεια πέρασε στο χώρο της μεσαίας γραμμής ως αμυντικός μέσος.

Από τον αριθμό των συμμετοχών καταλαβαίνει κανείς ότι ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Είχε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Μετς, αλλά αποφασίστηκε από κοινού με τον σύλλογο να μην συνεχίσουν μαζί και τη δεύτερη χρονιά.

Αυτό μάλλον δεν άρεσε και πολύ στους οπαδούς της Μετς, οι οποίοι δε μιλούν και με τα καλύτερα λόγια γι'αυτόν.

'Δε μας έδειξε τίποτα σπουδαίο', 'δεν είναι παίκτης για της Μετς, δεν έχει καθόλου προοπτική', 'θα καταλήξει στην 5η Κατηγορία' ήταν μερικά από τα σχόλια στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα οπαδικά φόρουμ.

Όμως, προφανώς ο Ζιλμπέρτο Σίλβα κάτι έχει δει στο Νούνο Ρέις. Ο ίδιος υπήρξε ένας σπουδαίος αμυντικός χαφ και μάλλον μπορεί να κρίνει καλύτερα από τον καθένα.

Θα πρέπει όμως κι ο Νούνο Ρέις να αποδείξει ότι είναι ένας παίκτης επιπέδου Παναθηναϊκού.

Από την άλλη, ίσως, τα αρνητικά σχόλια να πηγάζουν κι από το γεγονός ότι η Μετς δεν μπόρεσε να βγάλει λεφτά από τη μετακίνησή του ποδοσφαιριστή σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα