Στα γραφεία του Παναθηναϊκού ο Ρεϊς

Στα γραφεία του Παναθηναϊκού ο Ρεϊς

Νίκος Αθανασίου
Στα γραφεία του Παναθηναϊκού ο Ρεϊς

bet365

Απόλυτη επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του Gazzetta.gr σχετική με την άφιξη του Νούνο Ρεϊς στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού...

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η απόκτηση του Νούνο Ρεϊς από τον Παναθηναϊκό, επιβεβαιώνοντας στον απόλυτο βαθμό το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gazzetta.gr σχετικά με άφιξή του στην Αθήνα για τους «πράσινους».

Ο 25χρονος Πορτογάλος στόπερ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να συζητήσει τις τυπικές λεπτομέρειες για την συμφωνία του με το «τριφύλλι».

Όλα δείχνουν οτι σύντομα θα καταλήξουν σε συμφωνία και μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα