«Όχι» του Ολυμπιακού σε Χόφενχαϊμ για Μαζουακού»

«Όχι» του Ολυμπιακού σε Χόφενχαϊμ για Μαζουακού»

«Όχι» του Ολυμπιακού σε Χόφενχαϊμ για Μαζουακού»

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η Χόφενχαϊμ επιχείρησε μεταγραφικό μπάσιμο για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού ωστόσο εισέπραξε την άρνηση των «ερυθρολεύκων».

Οι υποψήφιοι μνηστήρες για τον Αρτούρ Μαζουακού ολοένα και αυξάνονται δίχως ωστόσο να έχει σημειωθεί κάποια συγκλονιστική εξέλιξη.

Ο Γάλλος μπακ-χαφ, ο οποίος ζήτησε και πήρα άδεια από το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού λόγω ενός τραυματισμού στο φιλικό με την Βάκερ Ίνσμπρουκ βρίσκεται στην πατρίδα του.

Για τον Μαζουακού φημολογείται ενδιαφέρον από Ρόμα, Μονακό, Λιόν. Τελευταία ομάδα που μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησης του, είναι η γερμανική Χόφενχαϊμ, η οποία μέσω ξένου μάνατζερ πρόσφερε 6 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.

Οι «ερυθρόλευκοι» αρνήθηκαν να μπουν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων θεωρώντας πως η πρόταση είναι μικρή.

Ένα ποσό άνω των 8 εκατ. ευρώ ενδεχομένως να ανέτρεπε τα δεδομένα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα