Μπερτούτσι, ο Λατινοαμερικάνος της Βέροιας

Μπερτούτσι, ο Λατινοαμερικάνος της Βέροιας

Νίκος Τσιώκος
Μπερτούτσι, ο Λατινοαμερικάνος της Βέροιας

bet365

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, Μπρούνο Μπερτούτσι, είναι ο Λατινοαμερικάνος που περίμεναν στη Βέροια, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του για ένα χρόνο.

Την άφιξη ενός Λατινοαμερικάνου αριστερού μπακ περίμεναν στη Βέροια, όμως δεν είχε γίνει γνωστό το όνομά του. Αυτό έγινε την Κυριακή (3/7), αφού η «βασίλισσα του Βορρά» ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπρούνο Μπερτούτσι.

Ο λόγος για τον 26χρονος Βραζιλιάνο αμυντικό που έχει αγωνιστεί και στα προκριματικά του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ με τη Νεφτσί Μπακού. Επίσης, έχει χριστεί διεθνής με την ομάδα Κ20 της Βραζιλίας, αλλά ποτέ δεν έφτασε στην πρώτη ομάδα, και σήμερα υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον σύλλογο της Ημαθίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Ο Bruno Bertucci είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός (αγωνίζεται –κυρίως- στην αριστερή πλευρά) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα του Βορρά».

Ο Bruno Bertucci, που γεννήθηκε στις 27 Απριλίου 1990 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας (έχει ύψος 1,76 και βάρος 76 κιλά), ξεκίνησε επαγγελματικά την καριέρα του το 2009 στην Κορίνθιανς (τη ίδια χρονιά κατάκτησε το Κύπελλο στη Βραζιλία).

Το καλοκαίρι του 2011 πέρασε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Πρώτος σταθμός στην ευρωπαϊκή του καριέρα ήταν η ελβετική Γκρασχόπερς (23 συμμετοχές).

Ακολούθησε η Νεφτσί Μπακού. Στην ομάδα του Αζερμπαϊτζάν αγωνίστηκε από το 2012 έως το 2014 (κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα) με «γεμάτες» σεζόν (52 συμμετοχές και 2 γκολ) και με σημαντικές παραστάσεις από την παρουσία του στα προκριματικά τόσο του Champions League όσο και του Europa League.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός, που το 2015 επέστρεψε για οικογενειακούς λόγους στην πατρίδα του (τον τελευταίο χρόνο φόρεσε τις φανέλες της Πορτουγκέζα και της Καλντένσε), φιλοδοξεί, μέσω της ΒΕΡΟΙΑΣ, να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα στην ευρωπαϊκή του καριέρα.

Να σημειωθεί τέλος ότι ο Bruno Bertucci είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βραζιλίας U-20 (7 συμμετοχές και 1 γκολ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα