«Με 5 εκατ. ευρώ παραχωρείται ο Κασάμι»

«Με 5 εκατ. ευρώ παραχωρείται ο Κασάμι»

«Με 5 εκατ. ευρώ παραχωρείται ο Κασάμι»

bet365

Ολυμπιακός και Ραϊόλα φέρονται να έχουν απαντήσει στις κρούσεις των Τζένοα, Νάπολι και άλλων ιταλικών ομάδων για τον Παϊτίμ Κασάμι, ζητώντας 5 εκατ. ευρώ.

Το ποσό με το οποίο παραχωρείται ο Ελβετός έχει τοποθετηθεί στα 5 εκατ. ευρώ. Ο ιταλικός Τύπος υποστηρίζει πως και ο ατζέντης του Παϊτίμ Κασάμι, Μίνο Ραϊόλα, καθώς και ο Ολυμπιακός απάντησαν σε Τζένοα και Νάπολι αλλά και σε λοιπούς ενδιαφερόμενους για τον παίκτη λέγοντας το συγκεκριμένο ποσό. Κάποιοι ήδη δίνουν προβάδισμα στην Τζένοα που έχει όμως... αμαρτωλό παρελθόν σε deals με Ολυμπιακό και μεγάλες καθυστερήσεις σε οφειλές από μεταγραφές. Ένα άλλο σενάριο είναι η συνιδιοκτησία. Να βρει δηλαδή η Τζένοα άλλη μία ομάδα να μοιραστούν το ποσό της μεταγραφής και να πάρουν από 50% των δικαιωμάτων του διεθνούς μέσου.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στη Vistabet

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα