Ο Σάντος, ο Ίβιτς και η Ολλανδία (pics)

Ο Σάντος, ο Ίβιτς και η Ολλανδία (pics)

Ο Σάντος, ο Ίβιτς και η Ολλανδία (pics)

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς επιστρέφει σε γνώριμα γι’ αυτόν μέρη, μόνο που αυτή τη φορά δε θα ιδρώνει, σχεδόν καθόλου, στα γήπεδα του Άρνεμ. ΟΣΤΕΡΜΠΕΓΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Το 2008, το 2009, με προπονητή τον Φερνάντο Σάντος, αλλά και το 2011 με τον Λάζλο Μπόλονι στον τιμόνι του ΠΑΟΚ, είχε βρεθεί τέτοια εποχή στο Ντόρβερθ, μια περιοχή επίσης έξω από το Αρνεμ και σχεδόν δίπλα στο Οστεμπεργκ, αλλά τότε ήταν στην πλευρά αυτών που έχυναν κιλά ιδρώτα στα γήπεδα.

Τώρα, ως προπονητής, ο Ίβιτς θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ίδια πάνω κάτω περιοχή με στόχο να δημιουργήσει τον δικό του ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος τεχνικός ξέρει καλά τα προτερήματα της συγκεκριμένης περιοχής γι’ αυτό και δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα ως προς την επιλογή της.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ο οποίος έχει βρεθεί στην συγκεκριμένη περιοχή και στα γήπεδα του Ντόρβερθ και του Οστεμπεργκ ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ενώ τώρα εκτελεί χρέη βοηθού του Βλάνταν Ίβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα