Ανανέωσε στον Ατρόμητο ο Κιβρακίδης

Ανανέωσε στον Ατρόμητο ο Κιβρακίδης

Ανανέωσε στον Ατρόμητο ο Κιβρακίδης

Την επέκταση του συμβολαίου του Κιβρακίδη ανακοίνωση η διοίκηση του Ατρομήτου. 

Μπορεί να βρέθηκε πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό - ίσως ακόμα να είναι - όμως ο Κυριάκος Κυβρακίδης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο έως και το 2019. Όπως ανακοίνωσε το «αστέρι», ο 24χρονος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, που τον κρατάει στο Περιστέρι για τα επόμενα 3 χρόνια. 

Αναλυτικά: 

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι ο Κυριάκος Κιβρακίδης θα παραμείνει μαζί μας μέχρι τον Ιούνιο του 2019. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε την επέκταση του ισχύοντος συμβολαίου (έληγε τον Ιούνιο του 2017) για δύο ακόμη χρόνια, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά από τις σχετικές υπογραφές ο δεξιός οπισθοφύλακας μίλησε στο atromitosfc.gr: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που συνεχίζω την καριέρα μου στον Ατρόμητο. Εδώ είναι η οικογένεια μου. Εδώ έκανα τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα μου και είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Είναι μια ομάδα που ικανοποιεί τις φιλοδοξίες μου και θα συνεχίσω να δίνω το 100% για την επίτευξη των στόχων της.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους, αλλά και τους φιλάθλους για την αγάπη που μου πρόσφεραν απλόχερα από την πρώτη στιγμή. Η υπόσχεση που τους δίνω είναι ότι θα συνεχίσω να ματώνω και να τιμώ τη φανέλα του Ατρόμητου».

Best of internet