Σύμμαχος πλέον και ο καιρός! (vid)

Σύμμαχος πλέον και ο καιρός! (vid)

Σύμμαχος πλέον και ο καιρός! (vid)

bet365

Από τους 32 βαθμούς του... καύσωνα, στους 15 και στην βροχή εδώ στο Κιέλτσε της Πολωνίας όπου προετοιμάζεται η ΑΕΚ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Δεν χρειάζεται πάρα 24 ώρες για να αλλάξει άρδην το κλίμα και οι καιρικές συνθήκες στο Κιέλτσε της Πολωνίας και από τον καύσωνα που βγάζει off τον Γιόχανσον, να πάμε στην ασταμάτητη βροχή και στη ψυχρά των 15 βαθμών κελσίου.

Η δουλειά συνεχίζεται για τους κιτρινόμαυρους με τον καιρό πλέον να είναι και αυτός σύμμαχος στην 5η μέρα και ειδικά σε ότι αφορά το πρωινό πρόγραμμα εκγύμνασης που αφορά και εστιάζει στη φυσική κατάσταση το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ.

«Ε, πότε θα βρέξει και θα κρυώσει λίγο ο καιρός;», ρωτούσε χθες συνέχεια ο Κετσπάγια και φαίνεται πως η επιθυμία του με κάποιο μεταφυσικό τρόπο πραγματοποιήθηκε έπειτα από πέντε μέρες με απίθανη ζέστη!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα