Τι θέλουν οι Γερμανοί;

Gazzetta team
Τι θέλουν οι Γερμανοί;

bet365

Το διπλό της Ισλανδίας έχει πτωτικές τάσεις. Ανοιξε στο 9.00, έπεσε στο 8.00 και τώρα βρίσκεται στο 7.75. Και καλά… κάνει, καθώς ναι μεν μιλάμε για μια ομάδα που έχει το χαμηλότερο ποσοστό κατοχής μπάλας από όλες τις μετέχουσες σε αυτό το Euro, από την άλλη είναι μια ομάδα που έχει σκοράρει και στα τέσσερα παιχνίδια της. Κάτι που δεν έχει συμβεί με τη Γαλλία, που ήρθε 0-0 με την Ελβετία.

Γράφει ο Σάββας Σπανούδης

Από την άλλη βέβαια, οι Ισλανδοί δέχτηκαν γκολ σε όλα τα ματς, τα οποία εκτός από γκολ/γκολ, είχαν και «2-3 γκολ», σημείο που εμφανίστηκε και στους αγώνες της Γαλλίας, εκτός από εκείνο το 0-0 με τους Ελβετούς που λέγαμε. Ενα ποντάρισμα είναι λοιπόν 2-3 γκολ στο 1.72 στον ΟΠΑΠ και ένα άλλο το γκολ/γκολ στο 2.02.

Η δεύτερη επιλογή από την αναμέτρηση για την οποία δεν μπορούμε με σιγουριά να πούμε αν οι Γερμανοί που περιμένουν στον ημιτελικό παρακάλανε για νίκη των ακατάβλητων Ισλανδών ή για επικράτηση των γηπεδούχων αλλά όχι ανίκητων Γάλλων, τους οποίους σαν αύριο πριν από δύο χρόνια πέταξαν έξω σε εκείνον τον παρασκευιάτικο μεσημεριανό προημιτελικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι τα κόρνερ, τα οποία έχουν πέραση σε αυτό το τουρνουά.

To Eυρωπαϊκό το ζεις καλύτερα σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ

Οι Γάλλοι θα βομβαρδίζουν με σουτ, ή και με κεφαλιές, την εστία του τερματοφύλακα της Μπόντο Γκλιμτ και ενίοτε σκηνοθέτη (αυτός έφτιαξε το βίντεο κλιπ της Νορβηγίας για τη Eurovision του 2012), Χάνες Πορ Χάλντορσον, και οι αμυντικοί του δεν θα έχουν πρόβλημα να διώχνουν την μπάλα σε κόρνερ. Στον προηγούμενο γύρο με την Αγγλία η Ισλανδία παραχώρησε επτά κόρνερ (η ίδια εκτέλεσε δύο), ενώ «έχασε» στα κόρνερ και στα παιχνίδια του ομίλου: 11-2 από την Πορτογαλία, 5-3 από την Ουγγαρία, 7-3 από την Αυστρία.

Η Γαλλία από την πλευρά της εκτέλεσε 5 με τη Ρουμανία (4 οι Βαλκάνιοι), 6 με την Αλβανία (4 οι γείτονές μας) και 10 με την Ελβετία (5 οι Κεντροευρωπαίοι). «9-1» έγραψε το κοντέρ στον προηγούμενο γύρο με την Ιρλανδία. Μέσο όρο κερδισμένα κόρνερ για τη Γαλλία 7,5, μέσο όρο κερδισμένα για την Ισλανδία 2,5. Στο 1.70 στον ΟΠΑΠ το να επαναληφθεί το over 10,5 κόρνερ που είδαμε στο ματς της Γαλλίας με την Ελβετία και στο Πορτογαλία-Ισλανδία.

Οσο για την πρόκριση; Δεν θα μας ξενίσει αν η Ισλανδία τα καταφέρει. Αυτή η Ισλανδία με τις λιγότερες πάσες στο Euro, η ίδια που κράτησε στο 1-1 την Πορτογαλία, αυτή που νίκησε την Αυστρία που καιγόταν για νίκη, και αυτή που η Αγγλία είχε 72’ καιρό να της βάλει γκολ, αλλά οι Ντέλε Αλι, Κέιν και τα άλλα παιδιά αλλάζουν ακόμα πάσες έξω από την περιοχή της.

 

EURO Τελευταία Νέα