«Κράξιμο» σε Πελέ και Τζάτζα από Ανρί

«Κράξιμο» σε Πελέ και Τζάτζα από Ανρί

Κώστας Ζάλιαρης
«Κράξιμο» σε Πελέ και Τζάτζα από Ανρί

bet365

Για συμπεριφορά που προκαλούσε ... γέλιο και έδινε στον αντίπαλο γκολκίπερ αυτοπεποίθηση για ν' αποκρούσει, έκανε λόγο ο Τιερί Ανρί αναφερόμενους στους Τζάτζα και Πελέ, σχετικά με τα χαμένα πέναλτι στο ματς της Ιταλίας με τη Γερμανία.

Οι δύο Ιταλοί διεθνείς αστόχησαν όταν κλήθηκαν να εκτελέσουν από την άσπρη βούλα και μάλιστα, δεν βρήκαν καν τον στόχο, διότι ο καθένας από τους δύο μάλλον σκεφτόταν εντελώς λανθασμένα τη στιγμή που βρίσκονταν υπό πίεση, με αποτέλεσμα να εκτεθούν.

«Είδαμε ορισμένα από τα χειρότερα πέναλτι στην ιστορία... Τι είναι αυτή η φάση με τον τρόπο που πηγαίνεις προς τη μπάλα; Είναι αστείο... Αυτά τα μικρά βηματάκια σαν χορός ή αυτό που ο Πελέ είπε στον Νόιερ ότι θα περάσει τη μπάλα από πάνω του...

Ο κόσμος θα θυμάται το χαμένο πέναλτι του Νταρμιάν που τελικά καθόρισε την πρόκριση, όμως, αν εγώ ήμουν Ιταλός θα ήθελα να θυμάμαι και να ρίξω το φταίξιμο στους Τζάτζα και Πελέ. Ειδικά στον πρώτο που ουσιαστικά μπήκε στο ματς γι' αυτό τον λόγο, για να εκτελέσει πέναλτι και απέτυχε» ήταν το σχόλιο του Τιερί Ανρί στο «BBC».

 

EURO Τελευταία Νέα