Κόντε: «Εις το επανιδείν»

Κόντε: «Εις το επανιδείν»

Gazzetta team
Κόντε: «Εις το επανιδείν»

bet365

Ο Αντόνιο Κόντε δεν είπε αντίο, αλλά εις το επανιδείν, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για επιστροφή στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας.

Αντόνιο Κόντε... τέλος στον πάγκο της Ιταλίας, τουλάχιστον για την ώρα! Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν είπε αντίο, αλλά εις το επανιδείν, ώστε να αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον πάγκο της Σκουάντρα Ατζούρα στο μέλλον. «Λυπάμαι που χάσαμε έτσι επειδή πιστεύω ότι τα παιδιά έδωσαν ό,τι είχαν απέναντι σε μία πολύ ισχυρή ομάδα.

Θα μπορούσαμε να περάσουμε και εμείς, είναι πολύ δυνατοί αλλά είμαι υπερήφανος γι' αυτό που έκαναν οι παίκτες μου. Δεν έχω μετανιώσει για κάτι όσον αφορά στην αφοσίωση, στην απόδοση και στην αγάπη για τη φανέλα. Οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα», ήταν τα πρώτα λόγια του, μετά τον αποκλεισμό από τη Γερμανία στα προημιτελικά του Euro 2016.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην Εθνική για να ακολουθήσει η απάντησή του πως δε θα πει αντίο. «Θα δούμε, ο πάγκος της Ιταλίας χαρίζει πάντα μεγάλες συγκινήσεις. Τώρα υπάρχει απογοήτευση για τον αποκλεισμό, αλλά εγώ δεν λέω αντίο αλλά εις το επανιδείν», πρόσθεσε.

 

EURO Τελευταία Νέα