Κλειστές οι τρεις πρώτες προπονήσεις της ΑΕΛ

Κλειστές οι τρεις πρώτες προπονήσεις της ΑΕΛ

Νίκος Τσιώκος
Κλειστές οι τρεις πρώτες προπονήσεις της ΑΕΛ

bet365

Κλειστές θα είναι οι τρεις πρώτες προπονήσεις της ΑΕΛ, όπως ανακοίνωσαν οι «βυσσινί», με την επίσημη πρώτη να λαμβάνει χώρα την Πέμπτη (7/7) στο AEL FC Arena.

Την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν ξεκινάει η ΑΕΛ από τη Δευτέρα (4/7). Ωστόσο, οι τρεις πρώτες προπονήσεις θα είναι κλειστές για τους φιλάθλους και για τα μέσα ενημέρωσης, όπως ανακοίνωσαν οι «βυσσινί» το Σάββατο (2/7). Έτσι, η επίσημη πρώτη των Θεσσαλών ορίστηκε για το απόγευμα της Πέμπτης (7/7) στο AEL FC Arena.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι οι τρεις πρώτες ημέρες προπονήσεων, Δευτέρα 4/7, Τρίτη 5/7 και Τετάρτη 6/7, στο προπονητήριο των Δένδρων, θα είναι κλειστές για τους φιλάθλους μας αλλά και για όλα τα ΜΜΕ διότι το προπονητικό team επιθυμεί να εργαστεί απερίσπαστο.

Το ραντεβού μας, για την επίσημη πρώτη της ομάδας μας, είναι στο AEL FC ARENA για την Πέμπτη 7/7 στις 19:00.

Παρακαλούμε να γίνει σεβαστό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα