ΠΑΟΚ – Μότσινιτς: Ένα σενάριο που δεν έχει λογική

ΠΑΟΚ – Μότσινιτς: Ένα σενάριο που δεν έχει λογική

Gazzetta team
ΠΑΟΚ – Μότσινιτς: Ένα σενάριο που δεν έχει λογική

bet365

Οι Κροάτες επιμένουν να συντηρούν το θέμα «ΠΑΟΚ και Μότσινιτς», που από μόνο του μοιάζει να μην έχει λογική εξήγηση, όσο κι αν ο Βλάνταν Ίβιτς «καίγεται» για ένα αμυντικό χαφ…

Το θέμα ξεκίνησε ως μια φημολογία που ανέφερε, ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον μέσο της Ριέκα, Ιβάν Μότσινιτς.

Σημερινά δημοσιεύματα, για τρίτη συνεχόμενη ημέρα από την Κροατία, κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον του «Δικεφάλου», που πέρσι αγόρασε από την ίδια ομάδα τον Μάριν Λέοβατς.

Η αναφορά των Κροατών κάνει λόγο για την παρουσία σκάουτερ του ΠΑΟΚ στο φιλικό παιχνίδι, που έδωσε η κροατική ομάδα, μαζί με τον πρώην φορ του Ηρακλή, Ντάριο Ζάχορα.

Μέχρι εδώ όλα καλά…

Για τον 24χρονο αρχηγό της Ριέκα έδειξε ενδιαφέρον πριν από λίγες ημέρες η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Οι Γερμανοί ρώτησαν και έμαθαν πως οι Κροάτες κοστολογούν τον Μότσινις μ’ ένα ποσό κοντά στα 3.000.000 ευρώ, καθώς αυτή είναι και η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Η ύπαρξη μιας τόσο υψηλής ρήτρας και η πρόθεση των ανθρώπων της Ριέκα να πουλήσουν, με όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, κάνει το όποιο σενάριο να μην έχει καμία λογική, για μια θέση που ναι μεν ο Ίβις ψάχνει για παίκτη, αλλά έχει ουκ ολίγες λύσεις…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα