Τα δωμάτια έχουν την δική τους... ιστορία!

Τα δωμάτια έχουν την δική τους... ιστορία!

Νίκος Αθανασίου
Τα δωμάτια έχουν την δική τους... ιστορία!

bet365

Διαβάστε τα δίδυμα των δωματίων του Παναθηναϊκού στο «Bilderberg Hotel» του Τέχελεν. ΤΕΧΕΛΕΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Κοτσόλης-Ζέκα: Οι παλιοί είναι αλλιώς και βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο. Ο Πορτογάλος αρχηγός και ο Έλληνας υπαρχηγός είναι μαζί στο ξενοδοχείο του Τέχελεν. Ο ένας σέβεται τον άλλο και έχουν εξαιρετική σχέση.

Στιλ- Λουντ: Ένας Φινλανδός και ένας Άγγλος στο... επόμενο δωμάτιο. Δύο Βόρειοι, με σχεδόν ίδια νοοτροπία, ενδιαφέροντα, παιδιά χαμηλών τόνων.

Οδυσσέας Βλαχοδήμος-Παναγιώτης Βλαχοδήμος: Αν υπήρχε στοίχημα για τα ζευγάρια των δωματίων, το συγκεκριμένο θα είχε «φραγή»! Τα αδέρφια δεν θα μπορούσαν να μην μοιράζονται τον ελεύθερο χρόνο τους μακριά από τις προπονήσεις.

Χουχούμης- Μαρινάκης: Στάνταρ δωμάτιο τα τελευταία χρόνια. Οι δύο νεαροί αμυντικοί συνδέονται με βαθιά φιλία ετών, είναι «αδέρφια» έξω από το γήπεδο και συνήθως «λιώνουν» στο Playstation!

Μολέντο- Νάνο: Δωμάτιο της άμυνας! Μιλούν την ίδια γλώσσα, έχουν αγωνιστεί μαζί σε αρκετά παιχνίδια της περασμένης σεζόν και έχουν καλή σχέση.

Αμπέντ-Κλωναρίδης: Είναι φίλοι από την πρώτη χρονιά τους στον Παναθηναϊκό με... διακοπή την επιστροφή του Αμπέντ στην Νιούκαστλ. Μιλούν και οι δύο γαλλικά, μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα και βρίσκονται στην ίδια ηλικία.

Λέτο- Βιγιαφάνιες: Το δωμάτιο της απόλυτης ποδοσφαιρικής πανδαισίας! Δύο φαντεζί ποδοσφαιριστές βρίσκονται μαζί. «Made in Argentina» κατάσταση για τους Λέτο και Βιγιαφάνιες...

Ιβάνοφ- Μέστο: Δύο ποδοσφαιριστές της αμυντικής γραμμής μαζί. Ο Ιταλός μπακ με τον Βούλγαρο στόπερ, παιδιά χαμηλών τόνων αμφότεροι.

Μπουμάλ- Ξενόπουλος: Μας συγχωρείτε αλλά εδώ προφανή αιτιολόγηση δεν έχουμε! Μάλλον δεν έβγαιναν αλλιώς τα δωμάτια. Ο Καμερουνέζος εξτρέμ είναι παρέα με τον νεαρό πορτιέρο της ομάδας Νέων σε ένα δωμάτιο χωρίς χημεία!

Κουτρουμπής- Μπουζούκης: Ο πιο έμπειρος Κουτρουμπής μαζί με τον πιτσιρικά. Ο «Κούτρου» μαθαίνει τα μυστικά της μπάλας στον μικρό από τις ακαδημίες...

Στάικος- Ευαγγέλου: Μαζί στην ομάδα Νέων, μαζί στο δωμάτιο στην πρώτη ομάδα. Κοινά ενδιαφέροντα και φιλοσοφία. Δουλευταράδες...

Χατζηγιοβάνης- Αγγελόπουλος: Ακόμη ένα δίδυμο από τις ακαδημίες που μοιράζεται τα όνειρα για καθιέρωση στον Παναθηναϊκό.

Μαυρομάτης- Μίγγος: Δωμάτιο από την ομάδα Νέων εδώ. Είναι φίλοι και εκτός γηπέδου, πήγαν μαζί στην Κ-20 πέρυσι το καλοκαίρι.

Ιμπάρμπο: Η μεγάλη μεταγραφή αυτού του καλοκαιριού μένει μόνος του, καθώς ενσωματώθηκε την δεύτερη ημέρα της προετοιμασίας. Πιο καλή η μοναξιά...

Χουλτ: Έφτασε στο Τέχελεν το βράδυ της Παρασκευής, είναι μόνος του αλλά όχι για πολύ. Την Κυριακή φτάνει ο Μάρκους Μπεργκ και θα δημιουργηθεί ένα απόλυτα σουηδικό δωμάτιο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα