«Ανακοινώνεται Δευτέρα ή Τρίτη ο Ντε Λα Μπέγια»

Ο ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΕΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Ανακοινώνεται Δευτέρα ή Τρίτη ο Ντε Λα Μπέγια»

«Ανακοινώνεται Δευτέρα ή Τρίτη ο Ντε Λα Μπέγια»

Οι Ισπανοί μεταφέρουν την πληροφορία πως ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει την απόκτηση του Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια την Δευτέρα ή την Τρίτη που μας έρχεται. Ενθουσιασμός για τα διαρκείας!

Όπως τονίζεται έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις με τον Ουνάι Βεργκάρα, τον εκπρόσωπό του, και ο Ντε Λα Μπέγια θα ανακοινωθεί Δευτέρα ή Τρίτη από τον Ολυμπιακό. Εξάλλου οι πρωταθλητές έχουν επιβεβαιώσει εδώ και μέρες πως ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την θέση του αριστερού μπακ. Και ο στόχος είναι στο Βέλγιο να έχουν και τον καινούριο γκολκίπερ (σ.σ. που θα είναι όπως όλα δείχνουν από Ισπανία με τα ονόματα των Κίκο Κασίγα, Γκουαϊτα και Φερνάντεθ να... παίζουν ακόμα) και τον αρ. μπακ. Ο Ντε Λα Μπέγια λοιπόν αναμένεται άμεσα στην χώρα μας για εξετάσεις και υπογραφές με τους Ισπανούς να έχουν διαρρεύσει εδώ και μέρες διετές συμβόλαιο και όχι τριετές όπως είχε προκύψει αρχικά.

Κατά τα άλλα στις τάξεις του Ολυμπιακού ο ενθουσιασμός για την κίνηση των διαρκείας για τους νέους κατόχους είναι πολύ μεγάλος και δικαιολογημένα. Από νωρίς γινόταν χαμός το Σάββατο, κάτι που μαρτυρούσαν και οι σχετικές φωτογραφίες ενώ ως γνωστόν έφυγαν μέσα σε 5 ώρες περισσότερα από 1.000! Είναι δεδομένα νούμερα που... ζαλίζουν για τα διαρκείας και ειδικά σε μία περίοδο που ο Ολυμπιακός δεν έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις του για το φετινό του ρόστερ.

Best of internet