Ανοιχτή προπόνηση και Πράβετς ο Πλατανιάς
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Μετά από την ολοκλήρωση των εργομετρικών τεστ οι παίκτες του Πλατανιά ξεκινούν από την Δευτέρα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους.
Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των παικτών των Χανιωτών θα διαρκέσει περίπου δέκα ημέρες, μέχρι δηλαδή την αναχώρηση για το Πράβετς. Η επίσημη “πρώτη” του Πλατανιά έχει προγραμματιστεί για τις 4/7 στις 18.15 με τον καθιερωμένο αγιασμό και ενώ η προπόνηση που θα ακολουθήσει θα είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ και τον κόσμο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
