Μόνο η ζέστη "κέρδισε" τον Γιόχανσον! (gTV)

Μόνο η ζέστη "κέρδισε" τον Γιόχανσον! (gTV)

Μόνο η ζέστη "κέρδισε" τον Γιόχανσον! (gTV)

Ο Σουηδός χαφ... λύγισε απ το τρέξιμο υπό πολλή ζέστη και εγκατέλειψε ζαλισμένος και υποβασταζόμενος, τα πειράγματα των συμπαικτών του. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Το βασικό ερώτημα όλες τις σεζόν που αγωνίζεται στη χώρα μας ο Γιάκομπ Γιόχανσον είναι ποιος θα καταφέρει να τον κερδίσει σε προσωπική μονομαχία... Η απάντηση έχει δοθεί: ΚΑΝΕΙΣ!

Τα κατάφερε όμως στην Πολωνία η αφόρητη ζέστη σε συνδυασμό με τα ατελείωτα χιλιόμετρα που έγραψε ο Σουηδός χαφ...

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο ο Γιόχανσον εγκατέλειψε λίγο πριν το τέλος το πρόγραμμα και οδηγήθηκε στα... πιτς όπως είπε και ο Πλατέλλας ζαλισμένος και υποβασταζόμενος!

Η ήπια αδιαθεσία που ένιωσε ο άσος της Ένωσης, βέβαια, δεν προκαλεί κανένα λόγο ανησυχίας. 

"Πρώτη φορά βλέπω τανκ να μένει από λάστιχο", είπε με έκπληξη ο Μπακάκης για να ακολουθήσουν τα σχετικά πειράγματα από τους κιτρινόμαυρους...

"Γιάκομπ τι έγινε; Θέλουμε καμία μπύρα;", του είπε ο Αραβίδης ενώ ο Μπαρμπόσα του ζητούσε ένα σηκωθεί αφού "έλα φίλε ένας γύρος έμεινε". 

Εννοείται πως όλοι στην ομάδα έσπευσαν να βοηθήσουν τον λατρεμένο στα αποδυτήρια και όχι μόνο Σουηδό τη στιγμή που ο Μιχαήλ Μιχαήλ σε κάθε ευκαιρία ρωτούσε πως αισθάνεται και ενημέρωνε σχετικά τον Κετσπάγια!

 

Best of internet