Μόνο η ζέστη "κέρδισε" τον Γιόχανσον! (gTV)

Μόνο η ζέστη "κέρδισε" τον Γιόχανσον! (gTV)

Μόνο η ζέστη "κέρδισε" τον Γιόχανσον! (gTV)

bet365

Ο Σουηδός χαφ... λύγισε απ το τρέξιμο υπό πολλή ζέστη και εγκατέλειψε ζαλισμένος και υποβασταζόμενος, τα πειράγματα των συμπαικτών του. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Το βασικό ερώτημα όλες τις σεζόν που αγωνίζεται στη χώρα μας ο Γιάκομπ Γιόχανσον είναι ποιος θα καταφέρει να τον κερδίσει σε προσωπική μονομαχία... Η απάντηση έχει δοθεί: ΚΑΝΕΙΣ!

Τα κατάφερε όμως στην Πολωνία η αφόρητη ζέστη σε συνδυασμό με τα ατελείωτα χιλιόμετρα που έγραψε ο Σουηδός χαφ...

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο ο Γιόχανσον εγκατέλειψε λίγο πριν το τέλος το πρόγραμμα και οδηγήθηκε στα... πιτς όπως είπε και ο Πλατέλλας ζαλισμένος και υποβασταζόμενος!

Η ήπια αδιαθεσία που ένιωσε ο άσος της Ένωσης, βέβαια, δεν προκαλεί κανένα λόγο ανησυχίας.

"Πρώτη φορά βλέπω τανκ να μένει από λάστιχο", είπε με έκπληξη ο Μπακάκης για να ακολουθήσουν τα σχετικά πειράγματα από τους κιτρινόμαυρους...

"Γιάκομπ τι έγινε; Θέλουμε καμία μπύρα;", του είπε ο Αραβίδης ενώ ο Μπαρμπόσα του ζητούσε ένα σηκωθεί αφού "έλα φίλε ένας γύρος έμεινε".

Εννοείται πως όλοι στην ομάδα έσπευσαν να βοηθήσουν τον λατρεμένο στα αποδυτήρια και όχι μόνο Σουηδό τη στιγμή που ο Μιχαήλ Μιχαήλ σε κάθε ευκαιρία ρωτούσε πως αισθάνεται και ενημέρωνε σχετικά τον Κετσπάγια!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα