Βόουκς: «Πηγή έμπνευσης για εμάς η Ελλάδα»

Βόουκς: «Πηγή έμπνευσης για εμάς η Ελλάδα»

Gazzetta team
Βόουκς: «Πηγή έμπνευσης για εμάς η Ελλάδα»

bet365

Ο Σαμ Βόουκς μίλησε για την πρόκριση της Ουαλίας στα ημιτελικά και δεν έκρυψε πως για την Εθνική του είναι πηγή έμπνευσης η πορεία της Ελλάδας το 2004.

Αναλυτικά όσα είπε στον Σπορ FM:

«Είναι μια φανταστική χρονιά για εμένα. Η Μπέρνλι επέστρεψε από τη δεύτερη κατηγορία στην Premier League και στο τέλος της χρονιάς, μάλιστα, είμαι εδώ και πετύχαμε με την εθνική ομάδα την πρόκρισή μας στον ημιτελικό, όπου σκόραρα κιόλας»

Για το αν στην Ουαλία σκέφτονται τις τεράστιες εκπλήξεις της Δανίας και της Ελλάδας: «Είναι πηγή έμπνευσης για εμάς η Δανία του 1992 και η Ελλάδα του 2004. Ήρθαμε εδώ με πίστη να κάνουμε πράγματα που έμοιαζαν απίστευτα. Να δουλέψουμε πολύ και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Όπως είπε και ο Γκάρεθ (σ.σ. Μπέιλ), δεν ήρθαμε στη Γαλλία για να δώσουμε τρία παιχνίδια στον όμιλο και να φύγουμε. Το αποδείξαμε αυτό, φτάνοντας εδώ που είμαστε τώρα».

Για το πώς αισθάνεται για το γεγονός ότι έχουν πετύχει κάτι που οι σπουδαίοι Ρας, Γκιφκς δεν έχουν καταφέρει: «Είναι κάτι το φανταστικό. Δεν ξέρω πώς θα είναι σε μερικές εβδομάδες, όταν θα κατακαθίσει όλο αυτό, αλλά τώρα ζούμε το παρόν. Οι στιγμές είναι φανταστικές. Πραγματικά, είναι καταπληκτικό όλο αυτό. Ο ημιτελικός με την Πορτογαλία θα είναι ένας φανταστικός αγώνας».

Για το γεγονός ότι ο Ράμσεϊ συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα είναι στον ημιτελικό της ερχόμενης Τετάρτης: «Δεν πειράζει, θα παίξει στον τελικό»!

 

EURO Τελευταία Νέα