Ευαγγέλου: «Μπορώ να ανταπεξέλθω στον Παναθηναϊκό»

Ευαγγέλου: «Μπορώ να ανταπεξέλθω στον Παναθηναϊκό»

Ο Στέφανος Ευαγγέλου αγωνίστηκε βασικός στο πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού επί ολλανδικού εδάφους και δήλωσε έτοιμος για τις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας. ΤΕΧΕΛΕΝ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Ευαγγέλου: «Μπορώ να ανταπεξέλθω στον Παναθηναϊκό»

Ο νεαρός στόπερ δεν έδειξε καθόλου «ψαρωμένος» στην αναμέτρηση με την Άαχεν, βγάζοντας αυτοπεποίθηση στις τοποθετήσεις του. Ο Ευαγγέλου τόνισε μετά τη λήξη του αγώνα ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των «πρασίνων» και δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον.

Πρώτο φιλικό για την ομάδα, μία εικόνα καλή από την μέση και μπροστά, τι θα έλεγες;

«Ήταν το πρώτο φιλικό της χρονιάς. Είχαμε καιρό να προπονηθούμε μαζί, να παίξουμε μαζί. Εντάξει, ήταν μία καλή πρώτη αναμέτρηση».

Θεωρείς ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις στην πρώτη ομάδα;

«Θεωρώ ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στην πρώτη ομάδα. Σιγά-σιγά με την δουλειά θα γίνω πιο καλός και θα μπορώ να ανταπεξέλθω καλύτερα».

Για την συνεργασία του με τον Ιβανόφ είπε: «Πιστεύω ότι ήταν μία χαρά. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και φυσικά με βοηθούσε σαν πιο έμπειρος».

Με την έλευση των νέων παιδιών πιστεύεις ότι θα αλλάξει η ομάδα;

«Σίγουρα, θα πάμε καλύτερα, όταν θα έρθουν και οι μεταγραφές και ο Ιμπάρμπο κι όλοι οι παίκτες θα βοηθήσουν. Πιστεύω θα φτιάξουμε μία πολύ καλή ομάδα».

Στόχος είναι τέλη Ιουλίου η ομάδα να είναι έτοιμη; 

«Ναι, ναι εννοείται».

Σήμερα αιφνιδιαστήκατε στο ξεκίνημα;

«Σίγουρα ήταν μία καλή ομάδα, μία δυνατή ομάδα. Ίσως δεν περιμέναμε να μπούμε τόσο «τρακαρισμένοι»  αλλά όσο πέρναγε η ώρα ανεβάζαμε την απόδοση μας».

Για το αν τους εκνεύρισαν οι αποφάσεις του διαιτητή: «Ναι σίγουρα ήταν κι αυτό παρότι ήταν φιλικό παιχνίδι. Ίσως και ο ρέφερι δεν μας έδωσε τα φάουλ που έπρεπε».

Best of internet