Δανεικοί σε Ελλάδα και σε Σλοβακία από τον ΠΑΟΚ

Δανεικοί σε Ελλάδα και σε Σλοβακία από τον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Δανεικοί σε Ελλάδα και σε Σλοβακία από τον ΠΑΟΚ

bet365

Τις ευκαιρίες που ψάχνουν θα αναζητήσουν σε ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που θα συνεχίσουν δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Με τον Τάσο Δημητριάδη να ανανεώνει για τέσσερα χρόνια, καθώς υπολογίζεται, οι Μίχελ και Ίβιτς πήραν τις τελικές αποφάσεις τους για την τύχη των νεαρών ποδοσφαιριστών, που θα δοθούν ως δανεικοί από τον ΠΑΟΚ σε ομάδες της Β’ και Γ’ Εθνικής, αλλά και στη Σλοβακία, όπου ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει τις δικές του επαφές.

Τρεις ποδοσφαιριστές οι Κιόσε, Τσελεπίδης και Κούστα θα συνεχίσουν στην Μιχαλόβτσε της Σλοβακίας, όπου το τελευταίο εξάμηνο είχαν βρεθεί οι Δεληγιαννίδης και Κ. Σαββίδης, ενώ άλλοι τρεις νεαροί οι Πατράλης, Ραγκέλοφ, Μπατάεφ θα παραχωρηθούν στον Αιγινιακό, όπως συνέβη με τον Σάββα Τοπαλίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα