Πρόταση σε Κάλβο, ανανεώνουν και οι Καντιμοίρης, Μαλόν

Πρόταση σε Κάλβο, ανανεώνουν και οι Καντιμοίρης, Μαλόν

Νίκος Τσιώκος
Πρόταση σε Κάλβο, ανανεώνουν και οι Καντιμοίρης, Μαλόν

bet365

Πρόταση στον Τόνι Κάλβο για μονοετές συμβόλαιο κατέθεσε η Βέροια, που περιμένει την απάντηση του Ισπανού. Ανανεώνουν οι Καντιμοίρης, Μαλόν.

Όπως γράψαμε και την Πέμπτη (30/6), η Βέροια ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τόνι Κάλβο. Η «βασίλισσα του Βορρά», μάλιστα, του έκανε πρόταση για μονοετές συμβόλαιο και περιμένει την απάντησή του, ώστε να δούμε αν θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του συλλόγου της Ημαθίας.

Από εκεί και πέρα, από τους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαιά τους οι Καντιμοίρης και Μαλόν αναμένεται να ανανεώσουν, κάτι που θα οριστικοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα που έρχεται. Όσον αφορά τους υπόλοιπους, θα αποτελέσουν πιθανότατα παρελθόν από την ομάδα και θα αναζητήσουν αλλού ποδοσφαιρική... στέγη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα