«Επιλέξτε το εύκολο, μην επιτρέπετε το ευκολο»! (gTV)

«Επιλέξτε το εύκολο, μην επιτρέπετε το ευκολο»! (gTV)

«Επιλέξτε το εύκολο, μην επιτρέπετε το ευκολο»! (gTV)

bet365

Απαιτητικός πάντα ο Κετσπάγια και επεξηγηματικός στους παίκτες του στην άσκηση που δούλεψε την ανάπτυξη και το πρέσινγκ όπως φαίνεται και στο βίντεο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Η δουλειά χτυπάει... κίτρινο στο Κιέλτσε κάθε μέρα που περνάει ανεβαίνει ο ρυθμός είτε στις πρωινές είτε στις απογευματινές προπονήσεις.

Ο Κετσπάγια παραμένει το ίδιο απαιτητικός και απόλυτος στο να δει οι παίκτες του να κάνουν στο 100% όσα τους ζητάει. Κι όταν δεν το βλέπει, έχει παρατηρήσεις και μπόλικη κουβέντα για να εξηγήσει στους κιτρινόμαυρους τι όφειλαν να κάνουν.

Στο τέλος της άσκησης (όπως θα δείτε στο σχετικό βίντεο) που αφορούσε ανάπτυξη σε μεγάλο χώρο και πρέσινγκ χωρίς τερματοφύλακες και με δύο επαφές, ο Γεωργιανός τεχνικός θύμισε στο φινάλε όσα ζήτησε στην αρχή... «Μην αφήνετε το εύκολο παιχνίδι να βγαίνει στον αντίπαλο, την εύκολη πάσα και ανάπτυξη. Ταυτόχρονα ψάξτε το εύκολο και το απλό στην ανάπτυξη. Δεν μπορούμε όμως αυτοί που πιέζουμε να αφήνουμε χώρο που γίνεται εύκολα αξιοποιήσιμος, δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό όταν πιέζουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κετσπάγια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα