Διαρκείας με 75 ευρώ ο Παναιτωλικός!

Gazzetta team
Διαρκείας με 75 ευρώ ο Παναιτωλικός!

bet365

Με στόχο την μαζική παρουσία των φίλων της ομάδας στο γήπεδο, ο Παναιτωλικός παρουσίασε τις νέες τιμές των καρτών διαρκείας που κυκλοφορούν από την Δευτέρα, 11 Ιουλίου κι ανάμεσα τους το «πιο φθηνό της Σούπερ Λίγκας»!

Την σεζόν που πέρασε ο Παναιτωλικός ήταν η πρώτη επαρχιακή ομάδα σε εισιτήρια. Ο κόσμος του όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει και την δυναμική του και την αγάπη προς την ομάδα. Ο σύλλογος, στα 90 χρόνια από την ίδρυση του, αφενός θέλοντας να επιστρέψει αυτή την αγάπη κι αφετέρου γνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής (οικονομική κρίση) αποφάσισε να θεσπίσει το «πιο φθηνό εισιτήριο της μεγάλης κατηγορίας»!

Συγκεκριμένα παρουσιάζοντας τις τιμές των καρτών διαρκείας (με σύνθημα «Η δική μου ομάδα! Η δική μου δύναμη!!!), που κυκλοφορούν στις 11 Ιουλίου, ανάμεσα τους υπάρχει με 75 ευρώ στην θύρα 7 του γηπέδου (πέταλο). Κάτι που σημαίνει 5 ευρώ ανά παιχνίδι! Αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα σημαντικό άνοιγμα προς την κοινωνία του Αγρινίου, που έχει... χτυπηθεί σε μεγάλο βαθμό από την οικονομική κρίση.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ μέσω της ιστοσελίδας της «Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου αρχίζει η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας 2016-2017. Τα γραφεία της ΠΑΕ Παναιτωλικός στο γήπεδο θα είναι ανοικτά κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 10.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Έως και τις 22 Ιουλίου θα έχουν το δικαίωμα ανανέωσης της θέσης που είχαν πέρσι οι παλαιοί κάτοχοι. Θα μπορούν επίσης να επιλέξουν από τις ελεύθερες θέσεις νέοι ενδιαφερόμενοι».

Με μια πρώτη ματιά στις τιμές γίνεται αντιληπτό πως παραμένουν στα περσινά επίπεδα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει και μείωση!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2016-2017

ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΚΙΔΑ
VIP Άνω διάζωμα 545 €
VIP Κάτω διάζωμα 445 €
Θ1 Όλα τα τμήματα 210 €
Θ2 Όλα τα τμήματα 210 €

ΜΙΚΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ
Θ4A Άνω διάζωμα 175 €
Θ4 3,4,5 (κεντρικά)* 135 €

(* Στη Θ4 ΔΕΝ θα υπάρχουν απλά εισιτήρια σε κάθε αγώνα. Θα διατεθεί μόνο σε κατόχους διαρκείας και προσκλήσεις χορηγών)

ΠΕΤΑΛΟ
Θ7 75 €

ΠΑΙΔΙΚΑ – ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ μόνο στη μεγάλη κερκίδα με έκπτωση 30%

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ
ΘΥΡΑ 1 ΤΜΗΜΑ 1
Πατέρας + Μητέρα + 1παιδί 350 €
Πατέρας ή Μητέρα + 1παιδί 200 €
Κάθε επιπλέον παιδί 50 €

Για την προμήθεια του εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Προκειμένου οι φίλαθλοι να μην ταλαιπωρηθούν στη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν, πρέπει να έχουν μαζί τους φωτογραφία μεγέθους ταυτότητας.

Υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας (όπως και των απλών στη συνέχεια) μέσω του VIVA.gr. Είναι διαθέσιμες όλες οι ελεύθερες θέσεις, εκτός της Οικογενειακής κερκίδας στη Θύρα 1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα