«Θέλω να είμαι βασικός στον ΠΑΟΚ» (vid)

«Θέλω να είμαι βασικός στον ΠΑΟΚ» (vid)

Gazzetta team
«Θέλω να είμαι βασικός στον ΠΑΟΚ» (vid)

bet365

O Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μίλησε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες, που έχει με τη νέα του ομάδα, λίγο μετά την υπογραφή των συμβολαίων με τον «Δικέφαλο».

Ο Ανδαλουσιάνος αμυντικός αφού ευχαρίστησε άπαντες για το καλωσόρισμα, δήλωσε χαρούμενος που είναι εδώ και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, στάθηκε στις ευεργετικές συνέπειες της πίεσης και των υψηλών απαιτήσεων και έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο του Δικεφάλου.

«Για μένα πάντα υπάρχει πίεση. Φυσικά θέλω να παίζω βασικός, αλλά είναι προφανές πως όλοι οι συμπαίκτες μου θα θέλουν το ίδιο και θα παλεύουν για να είναι στην ενδεκάδα. Έτσι λοιπόν αυτή η πίεση που υπάρχει είναι θετική, καθώς σε οδηγεί να προπονείσαι κάθε μέρα σκληρά και να κερδίζεις τη θέση σου μέσω της προπόνησης», δηλώνει χαρακτηριστικά ο 29χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής.

;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα