Ασπρόμαυρη στήριξη με φόντο την ΕΠΟ

Ασπρόμαυρη στήριξη με φόντο την ΕΠΟ

bet365

Ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης διαδραματίζουν το τελευταίο χρονικό διάστημα σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια αλλαγής των πραγμάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο «Δικέφαλος» θέλοντας να έχει τον δικό του πρωταγωνιστικό ρόλο στα πράγματα, στηρίζει αρκετές από τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Βορείου Ελλάδας προσβλέποντας «στην ένωση όλων των ΕΠΣ της Βόρειας Ελλάδας εναντίον του κατεστημένου της Αθήνας», όπως λένε χαρακτηριστικά στη Μικράς Ασίας θεωρώντας πολύ σημαντική και καθοριστική την σύμπραξη όλων των Ενώσεων της Μακεδονίας και της ευρύτερης περιοχής.

Πάνω σ' αυτό το πλάνο εντείνονται οι προσπάθειές τους και η ξεκάθαρη στήριξη του ΠΑΟΚ στην ΕΠΣ Δράμας και στον νυν Πρόεδρο της, Γιώργο Χατζησαρόγλου, ο οποίος και στην τελευταία ΓΣ καταψήφισε τον διοικητικό απολογισμό της σημερινής διοίκησης της ΕΠΟ.

Η ΕΠΣ Δράμας είναι μια από τις τελευταίες Ενώσεις, που έχουν εκλογές πριν τον Οκτώβριο, και η επικράτηση της σημερινής διοίκησης είναι για τον ΠΑΟΚ ένα σημαντικό γεγονός, καθώς θεωρούν, όπως ανοικτά λένε, ότι «ο Γιώργος Χατζησαρόγλου είναι από τα πλέον σημαντικά πρόσωπα στην παράταξη της αντιπολίτευσης και μάχεται για την αλλαγή της υπάρχουσας Διοίκησης».

Εκτός από την ΕΠΣ Δράμας για τον ΠΑΟΚ αποτελεί ένα κρίσιμο τεστ ο τελικός απολογισμός των ποδοσφαιρικών δυνάμεων της Βορείου Ελλάδας, που θα στηρίξουν την σημερινή αντιπολίτευση και θα ταχθούν υπέρ της αλλαγής των προσώπων και των πραγμάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟΚ θα μετρήσει τις δυνάμεις του και σε μια καθοριστική στιγμή για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έχει τη δυνατότητα να διαπιστώσει στην πράξη και στα λόγια το ποιοι είναι οι φίλοι και ποιοι οι εχθροί του…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα