Επιστροφή Νο2 στον Εργοτέλη ο Κοιλιάρας

Νίκος Τσιώκος
Επιστροφή Νο2 στον Εργοτέλη ο Κοιλιάρας

bet365

Μετά τον Σέρχιο Λεάλ, και ο Δημήτρης Κοιλιάρας επιστρέφει στον Εργοτέλη, με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν την απόκτησή του. «Να επανέλθουμε στη Σούπερ Λιγκ», είπε ο 30χρονος επιθετικός μέσος.

Τον ίδιο δρόμο με τον Σέρχιο Λεάλ ακολούθησε ο Δημήτρης Κοιλιάρας για να επιστρέψει και αυτός στον Εργοτέλη. Οι Κρητικοί συνεχίζουν την ενίσχυση επιπέδου Σούπερ Λίγκας και την Παρασκευή (1/7) ανακοίνωσαν την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού μέσου, που τελευταία φορά αγωνίστηκε με τον σύλλογο του Ηρακλείου το 2014.

Ενδιάμεσα έπαιξε σε Πανιώνιο, Λεβαδειακό, είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Κύπρο και την ΑΕ Πάφο και από ομάδες μικρότερων κατηγοριών με τελευταία την ΑΕ Σπάρτης. Έτσι, ο Κοιλιάρας επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και δήλωσε έτοιμος να κάνει τα πάντα για να επανέλθει εκεί που ανήκει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με χαρά ανακοινώνει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κοιλιάρα.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο Δημήτρης Κοιλιάρας δήλωσε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα μου. Έπρεπε να έχω γυρίσει νωρίτερα, αλλά δεν ήταν δική μου επιλογή. Μετά την προσέγγιση του Προέδρου, αποφάσισα δίχως δεύτερη σκέψη να φορέσω ξανά τη φανέλα του Εργοτέλη. Θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να επανέλθει η ομάδα εκεί που ανήκει, στην Super League. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο!».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα