«Συμφώνησε με Παναθηναϊκό ο Γουακάσο»

«Συμφώνησε με Παναθηναϊκό ο Γουακάσο»

Νίκος Ρόλλας
«Συμφώνησε με Παναθηναϊκό ο Γουακάσο»

bet365

Δημοσίευμα στην Γκάνα ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Γκανέζο μεσοεπιθετικό και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή με την Ρούμπιν.

Το ένα από τα μεταγραφικά σίριαλ που απασχολούν τον Παναθηναϊκό, του Βίκτορ Ιμπάρμπο δηλαδή, ολοκληρώθηκε... Αυτό του Μουμπάρακ Γουακάσο όμως συνεχίζεται.

Την Παρασκευή το μεσημέρι, το «GhanaSoccernet» ανέφερε πως ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τους «πράσινους» και το μόνο που απομένει είναι το «τριφύλλι» να τα βρει με την Ρούμπιν...

Κάτι όμως που είναι γνωστό, καθώς σε επικοινωνία που είχε διεθνής άσος με τον Αντρέα Στραματσόνι του έδωσε το λόγο του, πως θα έρθει στην Ελλάδα.

Επειδή όμως πριν από λίγες ημέρες υπήρχε ανάλογο δημοσίευμα που ανέφερε οτι την Δευτέρα θα ήταν στην Αθήνα και επειδή μέχρι να έρθει στην Αθήνα, τα πάντα είναι ανοιχτά, στους «πράσινους» είναι επιφυλακτικοί...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα