Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο υπεράνθρωπος του 2016

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο υπεράνθρωπος του 2016

Αντώνης Σαούλης
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο υπεράνθρωπος του 2016

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να σπάει τα κοντέρ έχοντας γράψει περισσότερα από 5.000 αγωνιστικά λεπτά και 60 παιχνίδια μέσα στη σεζόν! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ

Γράφαμε πριν το ματς με την Πολωνία για την υπέρβαση που προσπαθεί να κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την χώρα του. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στο καλύτερό του βράδυ, εντούτοις η επόμενη μέρα τον βρήκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Θυμίζουμε ότι στα τρία προηγούμενα Euro, ο Κριστιάνο έχει φτάσει στον τελικό (2004), στον ημιτελικό (2012) και προημιτελικό (2008).

Ηδη λοιπόν στα ημιτελικά με τον ίδιο ν' αποδεικνύει πως είναι με διαφορά ο καλύτερος αθλητής στο ποδόσφαιρο. Ever. Είναι 31 (και κάτι μηνών) και διατηρείται σε top επίπεδο χωρίς τραυματισμούς σε μία απαιτητική σεζόν η οποία συνεχίζει να «ταλαιπωρεί» το κορμί του στο Euro με συνεχόμενες παρατάσεις.

Κόντρα στο Βέλγιο ή την Ουαλία ο Κριστιάνο θα συμπληρώσει 60 παιχνίδια μέσα τη φετινή σεζόν. Εχει ξεπεράσει ήδη τα 5.000 αγωνιστικά λεπτά μέσα στην χρονιά και συνεχίζει. Χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς ο Ρονάλντο είναι και από τους παίκτες δεν γίνεται αλλαγή.

Στα 59 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί φέτος έχει γίνει αλλαγή μόλις σε πέντε. Στα δύο τελευταία της σεζόν με την Ρεάλ Μαδρίτης, σε δύο φιλικά της Εθνικής Πορτογαλίας και σ' ένα Τσάμπιονς Λιγκ που έγινε αλλαγή στο 89' (με τη Ρόμα).

ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑΓΗ
Στο 0-2 επί της Ρόμα, φάση των 16 στο Τσάμπιονς Λιγκ (στο 89')
Στο 3-2 επί της Βαλένθια, 37η αγωνιστική (στο 79').
Στο 0-2 επί της Ντέπορ, 38η αγωνιστική (στο 45')
Στο 2-1 επί του Βελγίου, φιλικό (στο 60')
Στο 7-0 επί της Εσθονίας, φιλικό (στο 45')

Συνολικά λοιπόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αγωνιστεί σε 59 παιχνίδια φέτος και συνεχίζει μέσα στον Ιούλιο. Εχει ξεπεράσει τα 5.000 αγωνιστικά λεπτά αλλά προσπαθεί να παίξει σε φουλ ρυθμούς.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΦΕΤΟΣ
3.184 στην La Liga
1.109 στο Champions League
885 (και συνεχίζει) με την Εθνική Πορτογαλίας

Απ' όλα τα φετινά παιχνίδια που μπορούσε να αγωνιστεί έχασε μόνο τρία ματς λόγω τραυματισμού! Μόνο τρία. Το πρωτο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ και τα παιχνίδια με Βαγιεκάνο και Σοσιεδάδ στην La Liga. Τρία μόνο ματς!

Ο Κριστιάνο θέλει να φτάσει μέχρι τέλους. Ακόμα και αν δεν τα καταφέρει μας (από)δείξει πως είναι να είσαι υπεράνθρωπος το 2016.

 

EURO Τελευταία Νέα