Ντε Λα Μπέγια, ισπανική αγορά και επαφές με Λιόν

Ντε Λα Μπέγια, ισπανική αγορά και επαφές με Λιόν

Ντε Λα Μπέγια, ισπανική αγορά και επαφές με Λιόν

bet365

Ο Ολυμπιακός έχοντας... κλεισμένο τον Ντε Λα Μπέγια θέλει να "τελειώσει" και το θέμα του γκολκίπερ δίνοντας έμφαση στην ισπανική αγορά. Επαφές με Λιόν για Μαζουάκου.

Για την θέση του αριστερού μπακ ο Ολυμπιακός έχει καταλήξει εδώ και μέρες στον Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια που ουσιαστικά είναι και... κλεισμένος. Παράλληλα βέβαια ισπανικές πηγές αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι τσέκαραν τις τελευταίες ημέρες και άλλες περιπτώσεις για τα άκρα της άμυνας. Όπως και να έχει από Δευτέρα θα... τρέξουν πιο έντονα και γρήγορα οι εξελίξεις.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στη Vistabet

Για το σκέλος του τερματοφύλακα ο Γκουαϊτα της Χετάφε παραμένει σε πρώτο πλάνο ωστόσο από την αγορά της Ιβηρικής εξετάζεται τουλάχιστον ακόμα μία καλή περίπτωση. Σχετικά με την Λιόν και τον Αρτούρ Μαζουάκου ήδη υπάρχουν επαφές με τον Ολυμπιακό αλλά όχι σε προχωρημένο στάδιο ακόμα. Οι Γάλλοι φέρονται διατεθειμένοι πάντως να δώσουν αρκετά χρήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα