Πάει για Κάλβο η Βέροια

Πάει για Κάλβο η Βέροια

Πάει για Κάλβο η Βέροια

Για την απόκτηση ενός παλιού μας γνώριμου, του Τόνι Κάλβο, ενδιαφέρεται η Βέροια και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες. Στασιμότητα στο ιδιοκτησιακό, στη δύναμη έπεσε το βάρος της σημερινής προπόνησης.

Συνεχίζεται η κινητικότητα των ανθρώπων της Βέροιας, όσον αφορά το μεταγραφικό σκέλος. Ήδη, η «βασίλισσα του Βορρά» έχει κάνει τέσσερις μεταγραφές και φαίνεται πως πάει για την πέμπτη. Συγκεκριμένα, στον σύλλογο της Ημαθίας ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός παλιού μας γνώριμου, του Τόνι Κάλβο.

Ο Ισπανός αποτέλεσε παρελθόν από την Ανόρθωση, είναι στο στόχαστρο της Βέροιας και αναμένεται να έχουμε εξελίξεις τις επόμενες ημέρες, ώστε να δούμε αν θα ολοκληρωθεί ή όχι το... deal. Σε περίπτωση που γίνει αυτό, ο 29χρονος μέσος θα επιστρέψει στη χώρα μας για ένα νέο πέρασμα, αφού από το 2007 μέχρι και το 2011 ανήκε στον Άρη.

Στασιμότητα στο ιδιοκτησιακό, στη δύναμη το βάρος της προπόνησης

Από εκεί και πέρα, υπάρχει στασιμότητα στο ιδιοκτησιακό, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ο νέος ιδιοκτήτης. Τέλος, συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία, με το βάρος στην προπόνηση της Πέμπτης (30/6) να πέφτει στη δύναμη, ενώ υπενθυμίζουμε πως την Κυριακή (3/7) η αποστολή θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο.

Best of internet