Ο «λόγος» του Γουακάσο και το κρίσιμο 48ωρο!

Ο «λόγος» του Γουακάσο και το κρίσιμο 48ωρο!

Νίκος Αθανασίου
Ο «λόγος» του Γουακάσο και το κρίσιμο 48ωρο!

bet365

Η... ελευθερία του Γουακάσο από την Ρούμπιν προσέλκυσε το ισπανικό ενδιαφέρον, όμως ο Γκανέζος μέσος έχει μιλήσει με τον Στραματσόνι και στον Παναθηναϊκό τον περιμένουν!

Από την Ισπανία μέσω δημοσιευμάτων δημιουργήθηκε θέμα... Γουακάσο. Οι Ίβηρες τονίζουν πως ο διεθνής μέσος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Έλτσε και είναι πιθανό να συνεχίσει εκεί. Όμως στον Παναθηναϊκό δεν φαίνεται να ανησυχούν και... ποντάρουν στα όσα είπε ο Γκανέζος με τον Στραματσόνι σε τηλεφωνική επαφή που είχαν!

Οι «πράσινοι»... δούλεψαν από τον Ιανουάριο αυτή την περίπτωση, ο Ιταλός τεχνικός μίλησε με τον Γουακάσο που του έδωσε τον λόγο του πως όταν μείνει ελεύθερος θα γίνει παίκτης του «τριφυλλιού». Η Ρούμπιν Καζάν ανακοίνωσε την... ελευθερία του, ο Γουακάσο μίλησε με τον Στραματσόνι ξανά και στην Ολλανδία τον περιμένουν. Πλέον το επόμενο 48ωρο είναι κρίσιμο για να φανεί αν ο Γκανέζος μέσος τηρήσει τον λόγο του ή υποκύψει σε ισπανικές σειρήνες!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα