Συνέχεια με Ζουμπουλάκη ο Εργοτέλης

Συνέχεια με Ζουμπουλάκη ο Εργοτέλης

Την ενίσχυση επιπέδου Σούπερ Λίγκας συνεχίζει ο Εργοτέλης, που ανακοίνωσε και την απόκτηση του Άγγελου Ζουμπουλάκη.

Συνέχεια με Ζουμπουλάκη ο Εργοτέλης

Δεν έχει σταματημό η μεταγραφική ενίσχυση του Εργοτέλη, που προσπαθεί να συμπληρώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα το ρόστερ του. Έτσι, την Πέμπτη (30/6) προχώρησε στην επόμενη μεταγραφή του, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Άγγελου Ζουμπουλάκη.

Ο 27χρονος δεξιός μπακ χαφ έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα, που ήταν ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του, και δεν άργησε να βρει τη νέα του... στέγη. Έπειτα, λοιπόν, από τη μεταγραφή του στον σύλλογο του Ηρακλείου, θα είναι η δεύτερη φορά που θα παίξει στην Κρήτη, αφού έχει περάσει και από τον Πλατανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Άγγελου Ζουμπουλάκη.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο Άγγελος Ζουμπουλάκης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα ανήκω στην οικογένεια του Εργοτέλη. Ελπίζω και πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι περαστική απ' αυτές τις κατηγορίες, γιατί ο Εργοτέλης ανήκει στην Super League.

Πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε η προσέγγιση του Προέδρου κ. Γιώργου Βρέντζου, του οποίου οι φιλοδοξίες και οι στόχοι συμβαδίζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία μου. Στο ποδόσφαιρο δεν σου χαρίζεται τίποτα. Με σεμνότητα, ταπεινότητα και σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας.

Εύχομαι να έχουμε υγεία και πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, για να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, ο στόχος είναι αρχικά η άνοδος στην Football League και εν συνεχεία η επιστροφή του Εργοτέλη στην Σούπερ Λιγκ!».

Best of internet