Προκαλεί ο Στέρλινγκ! (pics)

Προκαλεί ο Στέρλινγκ! (pics)

Gazzetta team
Προκαλεί ο Στέρλινγκ! (pics)

bet365

Μπορεί η Αγγλία να γνώρισε ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Ισλανδία, αλλά ο Ραχίμ είναι στον κόσμο του όπως φαίνεται και από το βίντεο που τον δείχνει να επιδεικνύει την πολυτελή ζωή που κάνει.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ ήταν από τους χειρότερους ποδοσφαιριστές της εθνικής Αγγλίας στο φετινό Εuro και βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα για τις τραγικές του εμφανίσεις. Ο ίδιος όμως όπως φαίνεται και από το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, είναι στην κοσμάρα προκαλώντας την οργή των Άγγλων φιλάθλων.

Μόλις λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό των «τριών λιονταριών» και φορώντας ακόμα τα ρούχα της εθνικής Αγγλίας εμφανίζεται σε βίντεο να βιντεοσκοπείται μέσα στο πολυτελές μπάνιο βίλας, το οποίο διαθέτει νιπτήρα με κρυστάλλινη επένδυση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θέλουμε να έχεις αυτή τη σκ@#% κρυστάλλινη επένδυση μωρό».

Στη συνέχεια ο Στέρλινγκ διακρίνεται μαζί με την παρέα του να πηγαίνουν στο cinema room της βίλας, ενώ μετά βγαίνουν στον εξωτερικό χώρο όπου είναι παρκαρισμένα πολυτελή αυτοκίνητα, όπως μία Ferrari και ένα Range Rover.

Όπως ήταν λογικό μόλις το βίντεο αυτό έκανε την εμφάνισή του στα social media προκάλεσε την οργή των Άγγλων φιλάθλων που στόλισαν με όχι ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι.

 

EURO Τελευταία Νέα