Ξανά Λιόν για Μαζουάκου

Ξανά Λιόν για Μαζουάκου

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά Λιόν για Μαζουάκου

bet365

Μετά τις Μαρσέιγ, Μονακό και Ρόμα και η Λιόν φαίνεται να επανέρχεται για την διεκδίκηση του Αρτούρ Μαζουάκου από τον Ολυμπιακό. Φήμες και για Ρόμα.

Γαλλικά media μεταδίδουν πως η Λιόν κοιτάζει ξανά με μεγάλο ενδιαφέρον τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού και ότι θα κινηθεί για την απόκτησή του. Μέχρι στιγμής από τον πειραϊκό σύλλογο αυτό που έχει προκύψει είναι πως δεν υπάρχει ικανοποιητική πρόταση για να φύγει ο Αρτούρ Μαζουάκου. Και ότι γενικά υπάρχουν βολιδοσκοπήσεις και κρούσεις και για άλλους ερυθρόλευκους.

Πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι ο Ολυμπιακός είχε απορρίψει 7.000.000 ευρώ από την Ρόμα για τον Αρτούρ Μαζουακού.

Το ποσό που ακούγεται ότι θέλουν οι πρωταθλητές Ελλάδας για το Γάλλο αριστερό μπακ είναι τα 10.000.000 ευρώ, χρήματα όμως που δεν ήταν διατεθειμένοι να προσφέρουν οι Ρωμαίοι.

Παρόλα αυτά, ο «Γαύρος» υποστηρίζει πως η Ρόμα σκέφτεται να να επιστρέψει για τον άσο του Ολυμπιακού, μιας και τον βλέπουν ως επένδυση όπως αυτή με τον Μανωλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα