Ολυμπιακός - Βάκερ 1-1 (pics & vids)

Ολυμπιακός - Βάκερ 1-1 (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός - Βάκερ 1-1 (pics & vids)

bet365

Με τον Πουλίδο να βρίσκει και πάλι δίχτυα, ο Ολυμπιακός με το 1-1 κόντρα στην Βάκερ Ίνσμπρουκ ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Αυστρία. Το Gazzetta.gr είναι στο Λάνγκενφελντ και μεταδίδει.
Έντονο ερυθρόλευκο χρώμα στις κερκίδες και οπαδοί της Βάκερ
Στις κερκίδες του γηπέδου του Λάνγκενφελντ βρέθηκαν τόσο αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού όσο και της Βάκερ. Μάλιστα η Βάκερ βρήκε την ευκαιρία να διαθέσει τα προϊόντα της ομάδας για τον κόσμο της. Από πλευράς των Πειραιωτών οι περισσότεροι φίλαθλοί τους ήταν από διάφορες περιοχές σε Γερμανία και Αυστρία. Και φυσικά έδωσαν τον δικό τους τόνο και παλμό στον αγώνα παρά τον βροχερό καιρό και το κρύο. Μάλιστα οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού από Μόναχο και Στουτγκάρδη έδωσαν και δώρο μία φανέλα του Συνδέσμου στον Κούλη Δουρέκα.
Και Λορένθο στο γήπεδο
Ο Χουάνχο Λορένθο ως επικεφαλής scouting και εκ των υπευθύνων των μεταγραφών ήταν στο γήπεδο. Εξάλλου ο Ισπανός "τρέχει" αυτές τις ημέρες για διάφορα θέματα της ομάδας και θέλει να έχει πλήρη εικόνα του Ολυμπιακού.
Με 4-1-4-1 και 4-4-2
Η αρχική διάταξη ήταν με Καπίνο κίπερ, Μποτία και Σιόβας ήταν τα δύο στόπερ, άκρα άμυνας με Βούρο και Μαζουάκου, στον άξονα οι Μπουχαλάκης και Κασάμι, Γιαννιώτας και Σεμπά στα... φτερά και μπροστά ο Φορτούνης με τον Ολαϊτάν. Τελείως εκτός έμειναν Ντα Κόστα, Ιντέγιε, Μιλιβόγιεβιτς, Φιγκέιρας και Στρέζος. Οι άλλοι παίκτες ήταν στον πάγκο. Ο Βίκτορ όπως παρέταξε την ομάδα φαινόταν πιο πολύ σαν ένα 4-1-4-1 το οποίο όμως επειδή ο Φορτούνης έπαιζε ψηλά έγινε και 4-4-2.
Αρχηγός ξανά ο Μποτία
Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Αλμπέρτο Μποτία χρίστηκε αρχηγός με τον Ολυμπιακό. Όπως και SV Horn έτσι και με Βάκερ πήρε το περιβραχιόνιο.
Πως παρατάχθηκε η Βάκερ
Η Βάκερ άρχισε το ματς με τους Γκρίνβαλντ, Πίχλερ, Λέρχερ, Χεζλ, Πίλσμαν, Σάουμελ, Κενσμπάουχ, Τεκίρ, Χόλενσταιν, Σίλερ και Ρίμαν. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίσερ. Η Βάκερ αποδείχθηκε σκληρό καρύδι, ο Ολυμπιακός του α' μέρους προβλημάτισε, ωστόσο στην επανάληψη είχε τις καλές του στιγμές! Ο Φορτούνης είχε εμπνεύσεις, ο Μανθάτης έδειξε πως αξίζει ευκαιρίες, και ο Πουλίδο πως είναι... on fire! Iσόπαλοι 1-1 με τη Βάκερ οι Πειραιώτες και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στα φιλικά του Βελγίου.

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε στο ματς με τον Φορτούνη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού. Έτσι, η ενδεκάδα του Βίκτορ ήταν με τους: Καπίνο, Βούρο, Μποτία, Σιόβα, Μαζουακού, Μπουχαλάκη, Κασάμι, Γιαννιώτα, Σεμπά και Ολαϊτάν. Ωστόσο, η ομάδα της Βάκερ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά, πίεσε ψηλά κι έβαλε δύσκολα στους Πειραιώτες. Ενα σουτ του Κασάμι στο 11' ήταν η καλύτερη προσπάθεια των ερυθρόλευκων και στη συνέχεια... λάθη, λάθη, λάθη. Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα, η μεσαία γραμμή ήταν εγκλωβισμένη και ο Κασάμι εκτός ρυθμού. Το πρώτο σουτ του ματς έγινε στο 7ο λεπτό από τον Πίλσμαν που πέρασε άουτ. Στο 8' ο Κασάμι είχε μία τελική λίγο έξω.

Ο Ελβετός όμως "πουλούσε" εύκολα τη μπάλα και οι Αυστριακοί έβγαζαν φάσεις. Μάλιστα, στο 13' το σουτ του Ρίμαν έδιωξε ωραία ο Καπίνο. Στο 16' ο Ολαϊτάν έφτασε κοντά στο γκολ μετά από φάση που "έφτιαξε" ο Μποτία από τα πλάγια.

O Φορτούνης με τον Γιαννιώτη ήταν πιο κινητικοί, αλλά οι Ολαϊτάν και Σεμπά αποτελούσαν τους… αδύναμους κρίκους. Στο 23’ η Βάκερ άνοιξε το σκορ! Ο Κασάμι έκανε το λάθος στο κέντρο, οι Αυστριακοί βγήκαν γρήγορα μπροστά και με τη σουτάρα του Κένσμπαουχ πέτυχαν το 1-0! Ο Ολυμπιακός πίεσε μετά το γκολ, πήρε τον έλεγχο και προσπάθησε με τον Φορτούνη να ισοφαρίσει. Ωστόσο, στο 36’ ο ίδιος είχε μια καλή ευκαιρία χαμένη, ενώ στο 45’ ο Γιαννιώτας είχε καλό σουτ το οποίο όμως δεν βρήκε στόχο. Κακοί οι Πειραιώτες στις επιστροφές, με τον Βούρο να τα πηγαίνει περίφημα ως δεξί μπακ και να απομακρύνει κινδύνους!

Γενικά επιθετικά ο Ολυμπιακός προσπάθησε αν και δεν ήταν τόσο θετικός. Στο 26ο λεπτό ο Φορτούνης είχε μία καλή εκτέλεση φάουλ που αποκρούστηκε επίσης μετά δυσκολίας. Ο Ολυμπιακός έδειχνε να προσπαθεί για την ισοφάρισή του αλλά η εικόνα του δεν ήταν το ίδιο καλή με το προηγούμενο ματς. Στο 34' ένα σουτ του Σεμπά πέρασε αρκετά έξω. Στο 36' ο Φορτούνης είχε ξανά καλό φάουλ που έβγαλε πάλι δύσκολα ο αντίπαλος πορτιέρε. Στην συνέχεια ο Γιαννιώτας είχε χαμένες φάσεις με αποκορύφωμα καλό σουτ λίγο άουτ στο 45'.

Αλλαγή 11άδας, σούπερ Μανθάτης και άλλα δεδομένα και γκολάρα Πουλίδο και 1-1

Καπίνο, Ντομίνγκες, Πουλίδο, Μπέρτος, Γούτας, Ανδρούτσος, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Ρέτσος, Μανθάτης και Πάρντο η ενδεκάδα του Βίκτορ στην επανάληψη, με τον Ολυμπιακό να παίρνει από την αρχή το πάνω χέρι.

Καπίνο τερματοφύλακας, τα δύο στόπερ οι Ρέτσος και Γούτας, ακραία μπακ οι Μπέρτος και Τσιμίκας. Κέντρο με Ζντιέλαρ και Ανδρούτσο. Πιο μπροστά ο Τσόρι. Άκρα με Μανθάτη και Πάρντο και επίθεση ο Πουλίδο. Και οι Αυστριακοί έκαναν πολλές αλλαγές. Πάλι 4-1-4-1 που γινόταν όμως 4-4-2 με τον Τσόρι να παίζει πιο ψηλά.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι, είχαν καλή κυκλοφορία και με τον Τσόρι ορεξάτο δημιούργησαν κινδύνους για την αντίπαλη εστία! Η κεφαλιά του Γούτα στο 58’ κατέληξε άουτ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Τσόρι με υπέροχη προσπάθεια δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο Μανιάτης πήρε τη θέση του Ζντιέλαρ κι έβαλε μεγαλύτερη δύναμη στο κέντρο. Μάλιστα, στο 77’ έχασε μεγάλο τετ α τετ για να ισοφαρίσει! Λίγο μετά είχε ξανά φάση ο Τσόρι. Εξαιρετικός ο Μανθάτης και στο 80’ έβαλε τη σφραγίδα του! Ωραία προσπάθεια, πέρασε τρεις αντιπάλους και πάσα στον Πουλίδο και ο Μεξικάνος με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το 1-1! Πολύ καλός και ο Χουτεσιώτης, ο οποίος στο 84’ έσωσε την εστία του στο σουτ του Γκρούντλερ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα