Ο Φέρμπεκ στο gazzetta.gr για Ντιέγκο Μπίσεσβαρ

Ο Φέρμπεκ στο gazzetta.gr για Ντιέγκο Μπίσεσβαρ

Ο Φέρμπεκ στο gazzetta.gr για Ντιέγκο Μπίσεσβαρ

bet365

Ο Φέρμπεκ τον... κράτησε στην ποδοσφαιρική ζωή και μιλά στο Gazzetta.gr για την εξαιρετική επιλογή του ΠΑΟΚ στο πρόσωπο του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Ολλανδός τεχνικός μιλά για την πίεση, τη σουτάρα του, αλλά και τα ξενύχτια που του... χρέωσαν!

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι έτοιμος να φορέσει τα ασπρόμαυρα και ο Γκέρτιεν Φέρμπεκ... αποθεώνει την επιλογή του Βλάνταν Ιβιτς! Ο Ολλανδός τεχνικός ήταν αυτός που είχε αρνηθεί την παραχώρηση του παίκτη στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και του έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία να καθιερωθεί στη Φέγενορντ. Η σχέση τους εξαιρετική, ο Μπίσεσβαρ τον έχει χαρακτηρίσει ως τον άνθρωπο που του έδωσε ώθηση και ο Φέρμπεκ δεν ξεχνά! Ο έμπειρος κόουτς μίλησε στο gazzetta.gr τονίζοντας πως είναι παίκτης... ρουκέτα!

«Ο Μπίσεσβαρ στον ΠΑΟΚ; Εξαιρετική επιλογή... Πίστευα πως θα συνέχιζε σε μια μεγάλη ομάδα της Τουρκίας , αφού έχει όλα τα προσόντα για να κάνει τη διαφορά. Ταχύτατος, παίκτης που μπορεί να παίξει πολύ καλά στον άξονα, αλλά και στα άκρα. Είναι ομαδικός ποδοσφαιριστής, θα μπορούσα να πω παίκτης του προπονητή, αρκεί να τον προσεγγίσεις σωστά! Οταν γνωρίζει πως υπολογίζεται δίνει τα πάντα» σχολίασε ο Φέρμπεκ!

Οι Τούρκοι τόνιζαν πως είναι πανέξυπνος και ο Ολλανδός τεχνικός δεν διαφωνεί μαζί τους προσθέτοντας: «Η ταχύτητα, το μυαλό του και το δεξί του πόδι είναι αυτά που με εντυπωσίασαν. Θέλει κίνητρα, όταν τα παίρνει αποδίδει περίφημα. Θέλει να μαθαίνει πολλά, δεν θα ξεχάσω τις κουβέντες μας, αλλά και τις επιπλέον ώρες που έκανε προπόνηση».

Του αρέσει να δημιουργεί ρήγματα, το δεξί του πόδι το εκμεταλλεύεται με τον ιδανικότερο τρόπο, αλλά έχει και μειονεκτήματα. Ο Φέρμπεκ δεν ξεχνά τις παρατηρήσεις στις προπονήσεις... «Είχε κάτι που δεν μπορούσε να συνηθίσω, αλλά και να κόψει ο ίδιος. Πολλές φορές ήταν... άνετος, χαλαρός, έκανε την παραπάνω ντρίμπλα. Είχε τα προσόντα, την κατάρτιση, αλλά δεν πρέπει να κουράζεις τη μπάλα. Οπως είπα, χρειάζεται η σωστή προσέγγιση, αλλά και η... σωστή πίεση στην προπόνηση». Οσο γι αυτά που... ακούγονται για την εξωγηπεδική του ζωή, ο Ολλανδός τονίζει: «Ξέρω πως στην προπόνηση ήταν στην ώρα του και στο γήπεδο έτοιμος να δώσει τα πάντα. Δεν με ενδιέφερε τι κάνει, γιατί ξέρω καλά πως είναι άριστος επαγγελματίας».

Ποια είναι η συμβουλή του Φέρμπεκ στον Ιβιτς: «Αν παίξεις με 4-3-3 προσπάθησε να εκμεταλλευθείς τον τρόπο με τον οποίο ανοίγει τις αντίπαλες άμυνες. Εξαιρετικό δεξί, αλλά ιδανικός και για τις δυο πτέρυγες. Δώσ του ηγετικό ρόλο και θα σε δικαιώσει. Είναι έμπειρος, έχει το ταλέντο και το πάθος για διάκριση. Εκανες ιδανική επιλογή!!!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα