Πρώτη και παρουσίαση νέου σήματος στον Παναιτωλικό

Φώτης Καρακούσης
Πρώτη και παρουσίαση νέου σήματος στον Παναιτωλικό

bet365

Την επίσημη πρώτη τους θα κάνουν την Παρασκευή οι παίκτες του Παναιτωλικού, ενώ στην συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστεί και το νέο σήμα που θα είναι κοινό με τον Ερασιτέχνη. Την Πέμπτη έρχεται και ο Ουαρντά.

Επίσημη πρώτη για τον Παναιτωλικό την Παρασκευή με τους Αγρινιώτες να πραγματοποιούν την πρώτη τους προπόνηση. Μια πρώτη προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 και θα είναι ανοικτή για τον κόσμο που και φέτος αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών. Πριν την πρώτη όμως των παικτών του Γιάννη Ματζουράκη θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου όπου εκτός των άλλων θα παρουσιαστεί και το νέο σήμα της ομάδας που όπως είναι ήδη γνωστό θα είναι κοινό με τον Ερασιτέχνη. Αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι τα: Παρουσίαση νέου εμβλήματος Παναιτωλικού, Παρουσίαση νέας ιστοσελίδας, Εισιτήρια διαρκείας περιόδου 2016-2017, Έργα στο γήπεδο Παναιτωλικού, Αγωνιστικά θέματα.

Την Πέμπτη το απόγευμα ο Ουαρντά στο Αγρίνιο

Στην επίσημη πρώτη το παρών θα δώσει και ο Αμρ Ουαρντά. Ο Αιγύπτιος που λόγω της γραφειοκρατίας δεν έχει καταφέρει να φύγει ακόμα από την χώρα του, θα βρίσκεται στο Αγρίνιο την Πέμπτη το απόγευμα και θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να αρχίσει και αυτός την προετοιμασία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα