«Ο Κρέσπο ψάχνει μια νέα ευκαιρία»

«Ο Κρέσπο ψάχνει μια νέα ευκαιρία»

Gazzetta team
«Ο Κρέσπο ψάχνει μια νέα ευκαιρία»

bet365

Ο Χουάν Χιμένες, δημοσιογράφος της ισπανικής εφημερίδας «AS» σκιαγραφεί το προφίλ του Χουάν Άνχελ Κρέσπο, που σήμερα αναμένεται να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

«Για τον Κρέσπο η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ θα είναι το ξεκίνημα μιας νέας εμπειρίας, αυτή τη φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο», γράφει ο Ισπανός δημοσιογράφος για τον συμπατριώτη του κεντρικό αμυντικό, που σας παρουσίασε και το Gazzetta.gr.

«Ο Κρέσπο, με το ανήσυχο πνεύμα του, αρχίζει μια νέα καριέρα θέλοντας να διακριθεί επιδεικνύοντας πρώτα απ‘ όλα πάθος», εξηγεί και προσθέτει ο Χουάν Χιμένες: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής ευέλικτος,, που μπορεί να λειτουργήσει σε οποιαδήποτε από τις θέσεις της άμυνας».

Ένα χρόνο πριν ο ίδιος δημοσιογράφος είχε κληθεί να περιγράψει τον Ισπανό ποδοσφαιριστή στα media του Μπέρμιγχαμ.

Ποια είναι η καλύτερη θέση του;

«Είναι δεξιοπόδαρος ξεκίνησε να παίζει ως κεντρικός αμυντικός, αλλά τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε και ως δεξιός μπακ. Η καλύτερη σεζόν του ήταν με την Κόρδοβα, παρότι η ομάδα του υποβιβάστηκε στη Σεγούντα Ντιβιζιόν».

Ποιες είναι οι δυνατότητες του;

«Είναι περισσότερο αμυντικογενής ποδοσφαιριστής. Ένας σταθερός ποδοσφαιριστής. Δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορος κι αυτός ήταν ο λόγος που ξεκίνησε ως κεντρικός αμυντικός».

Γιατί δεν προχώρησε στην εθνική Ισπανίας μένοντας στην U21;

«Δεν είναι αυτού του επιπέδου. Δεν είναι γρήγορος και δεν έχει αρκετή ποιότητα για να παίξει για την εθνική ομάδα της Ισπανίας. Ας σκεφτούμε ότι μπροστά του είχε παίκτες όπως ο Σέρχιο Ράμος γι’ αυτό και δεν είχε την ευκαιρία να παίξει εκεί».

Τι τον έκανε να ξεχωρίσει με την Κόρδοβα;

«Ήταν η καλύτερη χρονιά του Κρέσπο, παρά το γεγονός ότι υποβιβάστηκαν. Έδειξε πολύ πάθος και μια επιθυμία να προσφέρει στην ομάδα. Έβγαζε αυτή την περηφάνια στο γήπεδο και οι φίλαθλοι ήταν πολύ ευχαριστημένοι για την προσπάθεια που έδειξε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα