Ποιο Euro; Μέσι και Εμερι!

Αντώνης Σαούλης
Ποιο Euro; Μέσι και Εμερι!

bet365

Οι Γάλλοι ασχολήθηκαν με αρκετά θέματα τις μέρες που δεν είχε αγώνες αλλά ανέλυσαν περισσότερο την πρόσληψη του Ισπανού και το Μαραντόνα-Μέσι. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ

Ολος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από το Euro; Λάθος. Ούτε καν οι Γάλλοι οι οποίοι στις δύο μέρες που δεν είχε αγώνα αποφάσισαν ν' ασχοληθούν με άλλες αθλητικές ειδήσεις. Μετά από 44 παιχνίδια έχουν απομείνει μόλις επτά. Οι τέσσερις προημιτελικοί, οι δύο ημιτελικοί και φυσικά ο τελικός.

Το κενό διάστημα ανάμεσα στα ματς είναι μεγάλο και πλέον θα έχει ένα ματς την ημέρα (Πέμπτη, Παρασκευη, Σάββατο και Κυριακή θα γίνουν οι προημιτελικοί). Οπότε την Τρίτη οι Γάλλοι ασχολήθηκαν μ' ένα σωρό θέματα (που είχαν φύσικα και Euro) αλλά πρώτο στην αξιολόγησή (τους) ήταν η πρόσληψη του Ουνάι Εμέρι.

O Ισπανός τεχνικός υπέγραψε για δύο (συν ένα) χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν και οι Γάλλοι δημοσιογράφοι υπερανέλυσαν το θέμα. Με polls (οι περισσότεροι φίλοι της Παρί ήταν αρνητικοί) αλλά και με αφιερώματα για τον νέο τεχνικό της Παρί.

Νούμερο 2 θέμα; Το φιάσκο της Εθνικής Αγγλίας γι' ακόμα ένα τουρνουά. Νούμερο 3; Οι απογοητεύσεις στην φάση των 16 όσον αφορά τους παίκτες. Πρώτος και καλύτερος ο Ρούνεϊ, δεύτερος ο Σέρχιο Ράμος και τρίτος ο Λούκα Μόντριτς σύμφωνα με το κανάλι της L'Equipe. Μία μικρή ανάλυση του Γαλλία-Ισλανδία ήταν το τέταρτο θέμα (την Κυριακή θα γίνει ο προημιτελικός) με μεγαλύτερη έμφαση στα όσα έχουν καταφέρουν οι... ψαράδες.

Οσο για το πέμπτο θέμα; Μαραντόνα-Μέσι. Εκεί στάθηκαν αρκετά. Και για την απόφαση του Μέσι και για τις αντιδράσεις που υπάρχουν αλλά και με σύγκριση μεταξύ τους. Οι Γάλλοι στη συνέχεια έκαναν ένα crash test για το ποιος πρέπει ν' αντικαταστήσει τον Ραμί στο κέντρο της άμυνας. Ουμτιτί ή Μανγκαλά και έκλεισαν με τον πολύ μεγάλο προημιτελικό ανάμεσα στην Γερμανία και την Ιταλία.

Από την Πέμπτη οι Γάλλοι θα ξαναμπούν σε ρυθμό Euro. Ομως βρήκαν την ευκαιρία ν' ασχοληθούν και με όλα τα υπόλοιπα. Από Wibledon μέχρι τα φιλικά της Εθνικής Γαλλίας στο μπάσκετ.

 

EURO Τελευταία Νέα